ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Nieuwe MG eZS onthuld, elektrische SUV met 428 kilometer actieradius

23-11-2018

Nieuwe MG eZS onthuld, elektrische SUV met 428 kilometer actieradius

Het Britse merk MG gaat zijn eerste elektrische SUV uitbrengen en het belooft een uiterst goede toevoeging voor de markt te worden. Volgens de Chinese fabrikant achter MG kan u rekenen op een elektrische actieradius van circa 428 kilometer. Erg knap voor een SUV met elektromotor! ActivLease is onder de indruk en houdt u op de hoogte van de MG eZS. Heeft u interesse in onze andere elektrische toppers? Onze vriendelijke medewerkers staan u te woord en kunnen u ook helpen met advies over voordelen, zoals de vriendelijke bijtelling van vier procent.

Europese lancering verwacht

De MG eZS onthulling vond plaats op de autobeurs van Guangzhou. De SUV zal in 2019 als eerste in China lanceren, gezien dat de grootste markt ter wereld is voor elektrische auto’s. Een Europese lancering is nog niet bevestigd maar wordt wel verwacht. De Chinezen willen MG weer groot maken in Europa, mede door de Britse oorsprong van het automerk.

Elektrische actieradius van 428 kilometer

De MG ZS is reeds bekend in China en geniet daar van groot succes. De elektrische variant zal vanaf 2020 een nieuwe lijn elektrische modellen lanceren voor het merk. Er zijn nog niet veel technische details bekend over de eZS maar MG heeft de actieradius gemeten op circa 428 kilometer volgens NEDC cyclus. De SUV krijgt een behoorlijke elektromotor die een vermogen van 148 pk krijgt en een koppel van 350 Nm. Het interieur bevat de nodige luxe zoals een digitale cockpit en een ingebouwd touchscreen in het dashboard vol met infotainmentopties.

MG eZS

Elektrisch leasen met vriendelijke bijtelling? Kies ActivLease!

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste info omtrent de MG eZS. ActivLease is uw elektrische leaseintermediair met een ruime voorraad elektrische topmodellen. Elektrisch leasen is nu uiterst voordelig dankzij de vriendelijke bijtelling van vier procent. U vindt in onze Lease Top 10 de Nissan Leaf, Hyundai KONA Electric, BMW i3, Kia e-Niro en Volkswagen e-Golf als de populairste modellen van het moment. Kies voor de elektrische overstap met ActivLease!

Bron: Auto Express

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe MG eZS onthuld, elektrische SUV met 428...