ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blog'Nieuwe Mini Countryman komt in 2023, krijgt ee...

'Nieuwe Mini Countryman komt in 2023, krijgt een volledig elektrische versie'

19-07-2022

'Nieuwe Mini Countryman komt in 2023, krijgt een volledig elektrische versie'

De speurneuzen in Duitsland hebben testversies van de nieuwe Mini Countryman in het wild gezien. Foto’s van de nieuwe Mini SUV’s staan op Auto Express en vertellen al een hoop over de volgende generatie Countryman. Die staat gepland voor begin 2023 en uiteraard kunt u deze Mini’s dan leasen bij ActivLease. Er wordt sowieso gesproken van een elektrische uitvoering als vervanging voor de PHEV-versie, wat verklaart waarom de volgende Mini Countryman aanzienlijk groter wordt. Elektrisch leasen blijft ook interessant dankzij fiscale voordelen zoals een lagere bijtelling.

Cooper en Cooper S

De Mini Countryman is in twee smaken op de gevoelige plaat gelegd. Op de Nürburgring werd hij in Cooper en in Cooper S-uitvoering gespot. Het is ook zo goed als zeker dat de Mini Countryman voor het eerst als elektrische auto verschijnt. De nieuwe versie wordt op het FAAR-platform ontwikkeld, net als de BMW iX1. Dus wij verwachten een actieradius van zo’n 440 km maximaal en een oplaadsnelheid tot wel 130 kW.

Mini Countryman krijgt nieuwe grille

Wat wel al zeker is: de nieuwe Mini Countryman behoudt zijn heerlijke retrolook. Gebaseerd op de foto’s van de testmodellen, krijgt de Countryman wel een nieuwe grille en andere koplampen. Hij wordt bovendien een stuk forser om onder andere ruimte te maken voor het accupakket van de elektrische versie. Experts schatten de volgende Mini Countryman nu op 4,5 meter lengte. Dat maakt hem ongeveer even groot als de Audi Q3 of Volvo XC40.

Mini Countryman

Verder valt de Mini Countryman Cooper S versie op omdat hij dezelfde sportieve uitlaateindstukken draagt als het huidige model. Het is dan ook een goede aanname dat het model de 4-cilinder 2.0 liter motor houdt, maar dat hij gecombineerd wordt met een 48-volt Mild Hybrid toevoeging. Dan komen de prestaties neer op zo’n 215 pk en 360 Nm koppel.

Nieuwe Mini Countryman leasen

De huidige Mini Countryman en zijn plug-in hybride variant zijn nu al beschikbaar om te leasen bij ActivLease. Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten, dan bellen wij u terug zodra de orderboeken voor de nieuwe Countryman geopend zijn. Wij doen u dan vrijblijvend een aantrekkelijk leaseaanbod. Liever elektrisch rijden? Dit jaar is het nog extra voordelig dankzij de lagere bijtelling. Bekijk onze voorraad elektrische modellen.

Bron: Auto Express

Lease acties voor de Mini Countryman bij ActivLease

1.5 136 Cooper automaat
Mini Countryman
1.5 136 Cooper automaat
Netto bijtelling:
€ 301,-
 
Leaseprijs:
€ 649,-
1.5 Cooper S E ALL4 PHEV
Mini Countryman
1.5 Cooper S E ALL4 PHEV
Netto bijtelling:
€ 316,-
 
Leaseprijs:
€ 658,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blog'Nieuwe Mini Countryman komt in 2023, krijgt ee...