ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Tesla Model S met 1.100 pk is snelste pr...

Nieuwe Tesla Model S met 1.100 pk is snelste productieauto ooit

23-09-2020
Nieuwe Tesla Model S met 1.100 pk is snelste productieauto ooit

Vorig jaar dook een supersnelle Tesla Model S op bij de Nürburgring om een record van de Porsche Taycan aan flarden te rijden. Het was lange tijd niet duidelijk of deze Tesla met drie elektromotoren op de markt zou komen. Aan die onzekerheid komt nu een eind. De Tesla Model S Plaid is officieel en is vanaf eind 2021 het nieuwe topmodel dat u kunt leasen!

Sneller dan de Lucid Air

De Tesla Model S Plaid komt dus boven de Model S Performance te staan. En dat is niet zo gek als we naar de specificaties kijken. Houdt u zich vast? De nieuwe topversie beschikt over Tri-Motor All-Wheel Drive met een totaal vermogen van 1.100 pk. Dat is net iets meer dan de 1.000 paardenkrachten van de Lucid Air. Beide auto’s bereiken een topsnelheid van 320 km/u maar de Tesla is vanuit stilstand veel sneller. Een sprint van 0 naar 100 km/u is al in 2,1 seconden geklaard. Dat is sneller dan hypercars zoals de Bugatti Chiron of Porsche 918 Spyder! Wel oppassen voor de nekspieren.

Tesla claimt logischerwijs dat de nieuwe Model S de snelst accelererende productieauto ooit is. De kwartmijl voltooit hij in minder dan 9 seconden. Bij Porsche en Lucid Motors is men ongetwijfeld al zenuwachtig. In het filmpje van Tesla hieronder is te zien hoe de auto een duizelingwekkende toptijd neerzet op het Laguna Seca circuit in Amerika:

840 km actieradius

Dan de actieradius. Niet onbelangrijk voor een elektrische auto en ook op dat vlak is de Tesla Model S Plaid serieus indrukwekkend. Het bereik wordt geschat op meer dan 840 km. Ook dat is meer dan de Lucid Air.

Tesla uit voorraad leasen kan bij ActivLease

Wie interesse heeft in de Model S Plaid kan de auto al meteen configureren en bestellen op de website van Tesla. Er hangt een prijskaartje aan van minimaal 139.990 euro en een verwachte levering van eind 2021. Bent u ook overtuigd om een Tesla te leasen? Bij ActivLease kunt u al verschillende modellen uit voorraad leasen. Als u op tijd bestelt, kunt u nog profiteren van fiscale voordelen zoals de lage 8% bijtelling!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Tesla Model S met 1.100 pk is snelste pr...