ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Volkswagen modellen voor 2017 bekend

Nieuwe Volkswagen modellen voor 2017 bekend

09-05-2017

Nieuwe Volkswagen modellen voor 2017 bekend

Volkswagen maakte deze maand de plannen voor de nabije toekomst bekend. Het concern gaat bijvoorbeeld miljarden extra steken in het produceren van nieuwe elektrische auto’s en andere modellen met duurzame aandrijving. Maar ook de verbrandingsmotor zal nog in genoeg nieuwe modellen gebouwd worden. Volkswagen start in de loop van 2017 de productie van meerdere nieuwe modellen die u daarna spoedig kan leasen bij ActivLease. Deze VW-modellen staan in de planning!

Productie nieuwe Volkswagen Arteon en Up reeds gestart

Wat we reeds weten is dat de nieuwe generatie Volkswagen Up en Volkswagen Arteon nu in productie zijn. De Volkswagen Up is reeds leverbaar en de nieuwe Volkswagen Arteon kan u vanaf deze zomer leasen bij ActivLease. Natuurlijk vindt u de huidige generatie Up en Arteon ook via onze online voorraadmodule. Vraag een leaseofferte aan als u ingelicht wil worden over de mogelijkheden.

Volgende maand start productie nieuwe generatie Volkswagen Polo

Vanaf volgende maand start Volkswagen de productie van de nieuwe generatie Polo. De nieuwe Volkswagen Polo zal, net als de Seat Ibiza, komen te staan op het MQB-platform. De huidige VW Golf wordt hier ook op gebouwd. De Volkswagen Polo is iets groter en valt 70 kilo af door slimme ontwerpkeuzes van de Duitsers. Begin 2018 moet de nieuwe Polo leverbaar zijn in Nederland. U kan voor die tijd al een leaseofferte bij ActivLease aanvragen of advies inwinnen bij onze leaseprofessionals.

Volkswagen Polo 2017

Volkswagen T-Roc productie start in augustus

De Volkswagen T-Roc zal ook deze zomer in productie gaan. Vanaf augustus moeten de eerste exemplaren van de kleine SUV van de band rollen. De Volkswagen T-Roc is gebaseerd op de gelijknamige concept car uit 2014 en zal eind 2017 leverbaar zijn via ActivLease.

Volkswagen T-Roc

Productie nieuwe Volkswagen Touareg gepland voor november

In november start het concern productie van de nieuwe generatie Volkswagen Touareg. Deze forse SUV moet vanaf 2018 in Nederland te leveren zijn. Hij is qua exterieur sterk gebaseerd op de T-Prime GTE Concept die Volkswagen een jaar geleden presenteerde. Een bijzonder robuust model waarvan hopelijk spoedig meer specificaties verschijnen.

Volkswagen Touareg 2017

Volkswagen zal met meer details komen over deze nieuwe productiemodellen zodra de productie start en de leverdatums naderen. ActivLease houdt u op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws. Houdt ons Autolease blog in de gaten of neem contact op met onze vriendelijke leaseprofessionals om regelmatig informatie te ontvangen. U kan ook gratis advies krijgen over de beste Volkswagen om te leasen en te zijner tijd een Volkswagen leaseofferte ontvangen. De ActivLease Volkswagen voorraad kan u hier bekijken.

Bron: Autoblog.nl

Tags
Volkswagen
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Volkswagen modellen voor 2017 bekend