ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen gaat miljarden euro's investeren in...

Volkswagen gaat miljarden euro's investeren in elektrische auto's

05-05-2017

Volkswagen gaat miljarden euro's investeren in elektrische auto's

Volkswagen is nog geen marktleider met elektrisch rijden en andere vormen van duurzaam rijden. Het concern wil daar de komende 5 jaar verandering in brengen en investeert flink meer. Het budget voor de ontwikkeling van onder andere elektrische aandrijvingen, wordt verdrievoudigd naar maar liefst 9 miljard euro, voor de komende 5 jaar. Hiermee wil Volkswagen betere elektrische motoren en ook nieuwe, vooral schonere benzine- en dieselaandrijvingen ontwikkelen. ActivLease applaudisseert het initiatief van Volkswagen. U kan nu ook een elektrische Volkswagen leasen bij ons met 4 procent bijtelling.

Inhaalslag op elektrische auto’s

De beslissing werd bekendgemaakt door Volkswagen topman Matthias Müller en is ook een reactie op het dieselschandaal uit 2015. Dit heeft het imago van Volkswagen als duurzaam merk schade aangericht en daarom stort het concern zich nu dubbel op een inhaalslag gemaakt op duurzame technieken zoals elektrisch rijden. Volkswagen behoort tot de grootste autofabrikanten ter wereld maar niet als het om elektrische auto’s gaat. Daar zal de komende jaren verandering in komen, door de investering van 9 miljard euro.

30 nieuwe elektrische Volkswagen modellen

Eerder liet Müller al plannen bekendmaken voor een veel grotere elektrische modellenrange met het Volkswagen-logo. Volkswagen moet tot en met 2025 wel 30 nieuwe elektrische auto’s in productie hebben, klaar voor de lease. Volkswagen gaat ook meer tijd en geld steken in het ontwikkelen van geautomatiseerd rijden. Zelfrijdende auto’s behoren volgens de Duitsers ook de standaard in toekomstige leaseauto’s.

Volkswagen e-up

VW e-up en VW e-Golf nu al te leasen

Volkswagen heeft nu al een aantal uiterst milieuvriendelijke elektrische auto’s op de markt, zoals de Volkswagen e-up en de Volkswagen e-Golf. Deze elektrische leaseauto’s zijn in verscheidene uitvoeringen op voorraad bij ActivLease. U kan dus spoedig in een elektrische auto rijden en profijt halen uit de vriendelijke 4 procent bijtelling voor CO2-vrije auto’s.

ActivLease is een expert op het gebied van elektrisch leasen. Wij hebben een grote voorraad elektrische en hybride modellen van verscheidene merken. Ook kunnen wij uw woning voorzien van een laadstation voor thuisladen en geven onze leaseprofessionals gratis advies tijdens uw oriëntatieperiode.

Bron: NU.nl

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen gaat miljarden euro's investeren in...