ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogNissan Leaf is de bestverkochte elektrische lea...

Nissan Leaf is de bestverkochte elektrische leaseauto in Europa!

18-07-2018

Nissan Leaf is de bestverkochte elektrische leaseauto in Europa!

Het succesverhaal van de Nissan Leaf houdt maar niet op. De elektrische auto is enorm gewild door zakelijke rijders en Nissan stuurt zelfs extra exemplaren naar Nederland. Nu komt de Japanse autofabrikant met meer goed nieuws, want de Leaf is de bestverkochte EV in Europa dit jaar! Lease de volledig elektrische Nissan Leaf 2018 bij ActivLease en profiteer van de vriendelijke vier procent bijtelling.

Meer dan 18.000 bestellingen in Europa

In de eerste helft van dit jaar heeft Nissan meer dan 18.000 bestellingen ontvangen van Europese klanten. Geen andere elektrische auto verkocht in hetzelfde tijdsbestek beter dan de Nissan Leaf. Daarmee weet hij zich goed staande te houden tussen concurrenten zoals de Volkswagen e-Golf en de Hyundai KONA Electric. Als intermediair merkt ActivLease dit in het grote aantal leaseaanvragen die we ontvangen voor de elektrische bestseller. De Nissan Leaf is bij ons nog beperkt uit voorraad leverbaar als extra complete 2.Zero Edition, vraag een leaseofferte aan en voorkom een lange wachttijd!

Nissan Leaf met e-Pedal

“Het momentum van elektrische auto’s blijft stijgen,” zegt Gareth Dunsmore, EV baas bij Nissan Europe. “De nieuwe Leaf heeft de beleving van het autorijden getransformeerd, dankzij technologie zoals de e-Pedal, waarmee één pedaal volstaat om te rijden. Hiermee toont Nissan aan hoeveel voordelen elektrisch rijden heeft.” Bij ActivLease leest u hoe one-pedal driving in de Leaf precies werkt.

Nissan Leaf 2018

270 km WLTP actieradius

De Nissan Leaf heeft een sterk verbeterd accupakket van 40 kWh. Daarmee rijdt u tot wel 270 km volledig elektrisch op basis van de nieuwe, realistische WLTP meting. Daarnaast wordt de elektrische auto geleverd met een warmtepomp, die de actieradius optimaliseert. En dankzij de slimme technologieën zoals ProPILOT leert u in de Leaf efficiënter en comfortabel autorijden.

Direct rijden met een Nissan Leaf uit voorraad

ActivLease is specialist in elektrisch leasen met een grote voorraad elektrische leaseauto’s die u direct kan rijden. Een elektrische auto leasen is extra aantrekkelijk vanwege de gunstige bijtelling van vier procent. De vraag naar de populaire Nissan Leaf is hoog, maar bij ActivLease is de EV momenteel snel leverbaar! Uiteraard kan u de Leaf ook geheel naar wens samenstellen met één van de veelgekozen opties. Vraag een Nissan Leaf leaseofferte aan en onze vriendelijke medewerkers berekenen voor u een persoonlijke leaseprijs. Maakt u ook met ons de elektrische overstap?

Bron: Nissan Newsroom Europe

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNissan Leaf is de bestverkochte elektrische lea...