ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNissan Leaf versus de Volkswagen e-Golf: welke...

Nissan Leaf versus de Volkswagen e-Golf: welke auto leasen we het meest?

18-05-2018
Nissan Leaf versus de Volkswagen e-Golf: welke auto leasen we het meest?

Elektrisch leasen wordt telkens populairder in Nederland. Leaserijders vinden bijvoorbeeld de Nissan Leaf en Volkswagen e-Golf uiterst goede elektrische auto’s. Leasen levert u bovendien de vriendelijke bijtelling van vier procent op, als u de lease van een elektrische auto afsluit in 2018. Maar welke model leasen Nederlanders nou het meest en waarom denken wij dat? ActivLease biedt beide elektrische auto’s aan voor lease en legt het u, als de grote elektrische lease-expert van Nederland, haarfijn uit!

De elektrische auto, we kunnen er niet meer omheen in Nederland. De stekkerauto’s zijn in recente jaren geïntroduceerd en voorzien van grote belastingvoordelen. Die zijn er nu nog steeds, zoals de vriendelijke bijtelling van vier procent. Maar wat u ook ziet is dat leaserijders gewoon de voorkeur geven aan een elektrische auto, door de kwaliteit, lage kosten en het milieuvriendelijke imago.

De nieuwe Nissan Leaf, die u sinds een paar maanden kan leasen bij ActivLease, is een voorbeeld van het immense succes dat elektrische leasauto’s kunnen halen. De Leaf geeft nu een impuls aan de hele elektrische automarkt. Uit de nieuwste cijfers blijkt dat de Nissan Leaf zelfs de grote elektrische kampioen in Nederland van de eerste plaats kan drukken. We hebben het dan natuurlijk over de Volkswagen e-Golf.

Nissan Leaf 2018

Nieuwe Nissan Leaf haalt de Volkswagen e-Golf in

De Volkswagen e-Golf gaat reeds langer mee dan de nieuwe iteratie van de Leaf, maar moet nu al bijna plaatsmaken voor de Japanner. Waar de Volkswagen e-Golf begin mei 917 modellen verkocht had in Nederland sinds 1 januari, wist de Nissan Leaf in een aanzienlijk kortere periode reeds 741 exemplaren te verkopen. Alleen de Tesla Model S verkocht meer dan de Nissan Leaf maar minder dan de Volkswagen e-Golf. Oftewel de Duitsers moeten er rekening mee houden dat eind dit jaar de Nissan Leaf de meest verkochte elektrische auto in Nederland kan worden.

Nederlandse verkoopcijfers elektrische auto's

Volkswagen e-Golf met luxe uitrusting leasen

Beide auto’s zijn natuurlijk van onberispelijke kwaliteit, in het bijzonder als u ze gaat leasen bij ActivLease want wij hebben ze in de aanbieding. De Volkswagen e-Golf heeft al de betrouwbaarheid van de immer populaire VW Golf en voegt daar een totaal elektrische aandrijving aan toe. Deze elektrische Golf leveren wij met 16’’ lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting en een navigatiesysteem. Luxere opties zoals lederen bekleding en achteruitrijcamera zijn thans mogelijk om bij uw lease af te sluiten. De Volkswagen e-Golf heeft een maximaal elektrisch bereik van 300 kilometer (NEDC).

Volkswagen e-Golf

Nissan Leaf 2.ZERO EDITION

Uitdager de Nissan Leaf 2018 is reeds net zo verleidelijk samengesteld. U kan nog heel even de 2.ZERO EDITION leasen uit onze voorraad. Deze Nissan Leaf variant komt met luxe uitrusting waaronder Nissan ProPILOT, Around View Monitor, een Comfort Pack met verwarmde stoelen en een warmtepomp voor optimalisatie van de actieradius. De Nissan Leaf maximale actieradius is gemeten op 378 kilometer (NEDC).

Elektrische lease? Lage bijteling? Kies ActivLease!

ActivLease is uw elektrische leaseintermediair voor alles omtrent de Volkswagen e-Golf, Nissan Leaf en andere elektrische leasetoppers. Vraag bij onze vriendelijke medewerkers een leaseofferte aan en stel uw eigen leaseauto samen. Profiteer dit jaar nog van de vriendelijke bijtelling van vier procent en laat u ook adviseren over onze regeling voor een laadpaal op eigen terrein plaatsen. Zo kan u uw leaseauto laden wanneer u maar wil.

Bron: InsideEVs

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNissan Leaf versus de Volkswagen e-Golf: welke...