ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Nissan onthult de IMQ Concept met nieuwe e-POWER aandrijving

15-03-2019

Nissan onthult de IMQ Concept met nieuwe e-POWER aandrijving

Nissan heeft eerder deze maand de nieuwe IMQ Concept onthuld op de autosalon in Genève. De conceptauto introduceert een totaal nieuwe ontwerpstijl maar het spannendste bevindt zich onder de motorkap, waar de Japanners hun next-gen elektrische aandrijving verstopt hebben. De e-POWER aandrijving zit nu al in enkele uiterst populaire modellen in Japan en de verbeterde versie van de IMQ moet binnen een aantal jaar in Europese modellen beschikbaar komen. Uiteraard houdt ActivLease, uw elektrische leaseintermediair, u op de hoogte hiervan. U kan overigens nu al elektrisch leasen met de bijzonder populaire Nissan Leaf.

Zo werkt de e-POWER aandrijving

De IMQ Concept is met de e-POWER aandrijving bijna 100% elektrisch. De bestuurder geniet van alle voordelen van elektrisch rijden, zoals weinig motorgeluid, snel optrekken en lage kilometerkosten. De e-POWER aandrijving bevat daarnaast een kleine, efficiënte benzinemotor die stroom genereert voor de elektromotor, in gevallen dat het noodzakelijk is. Voor de rest kan u compleet elektrisch rijden met de e-POWER aandrijving, die een vermogen van 250 kW kan halen en een koppel van 700 Nm.

Hier hebt u een filmpje waarin Nissan de e-POWER aandrijving in de IMQ Concept laat zien.

Verkoopsucces in Japan

De elektrische aandrijving wordt gecombineerd met het e-Pedal systeem, waarmee bestuurders met het gaspedaal kunnen remmen door hem simpelweg los te laten. De aandrijving blijkt uiterst populair te zijn in Japan, waar de e-POWER Nissan Note de bestverkopende uitvoering is.

Nissan Leaf met e-Pedal leasen uit voorraad

In Nederland kan u het e-Pedal systeem reeds vinden in de nieuwe generatie Nissan Leaf. Wij hebben de Nissan Leaf op voorraad en onze vriendelijke medewerkers maken graag een leaseofferte voor u. Lease de Nissan Leaf in 2019 en profiteer van de vriendelijke bijtelling van vier procent. Wij helpen u bij iedere stap van de elektrische omslag en er zijn nog meer voordelen die u als zakelijke leaserijder dit jaar kunt aanvragen voor uw vervoer.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNissan onthult de IMQ Concept met nieuwe e-POWE...