ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNooit meer bevroren laadkabels met deze Polesta...

Nooit meer bevroren laadkabels met deze Polestar 2 accessoire

27-01-2022
Rutger Hanou
Nooit meer bevroren laadkabels met deze Polestar 2 accessoire

Beslagen ruiten en ijs wegkrabben; het zijn vaste rituelen voor veel automobilisten in de winter. Bij elektrische auto’s kan het gebeuren dat er sneeuw of ijs bij de laadkabel komt. Niemand zit natuurlijk te wachten op een vastgevroren laadkabel onderweg naar werk. Voor Polestar 2 bestuurders is er nu een eenvoudige maar briljante accessoire die de laadaansluiting nog beter tegen winterweer beschermt.

Polestar 2 Charging cover

Polestar biedt sinds kort de officiële ‘Charging cover’ aan voor de Polestar 2. Deze accessoire voorkomt dat er sneeuw en ijzel in de laadaansluiting van de auto komt, waardoor de laadkabel zou kunnen vastvriezen of de laadklep niet meer sluit. Polestar legt uit hoe het werkt: “Plaats de beschermcover voordat je de laadkabel aansluit. Na het laden til je de cover een beetje omhoog en duw je op de ontgrendelingsknop van de kabel om deze te verwijderen. Haal dan de cover los en je kunt weer verder.” De cover kost 20,33 euro en kan online worden besteld.

Meer vertrouwen en comfort

Daarnaast heeft de Polestar 2 een paar handige features ingebouwd die meer vertrouwen en comfort bieden als u in winterweer de weg op moet. Met preconditioning wordt het interieur alvast opgewarmd vóór vertrek. Dan is de auto goed op temperatuur zonder dat het energie uit de accu – en dus kostbare kilometers actieradius – kost. Hetzelfde is mogelijk voor de accu, zodat er direct een hoge snelheid aan de laadpaal gehaald kan worden.

Meer Polestar 2 wintertips? Klik hier!

Polestar 2

Polestar 2 voordelig zakelijk leasen bij ActivLease

Met de Polestar 2 bent u dus altijd goed voorbereid op de winter. Daarnaast rijdt u een elektrische auto die zelfs na het eerste moment van instappen steeds wordt verbeterd met over-the-air software updates. Er zijn apps ingebouwd die informatie geven over het energieverbruik en de bestuurder helpen om een optimale actieradius te halen. Benieuwd wat wij van de Polestar 2 vonden? Bekijk hier de ActivLease EV Test. U kan natuurlijk ook direct een vrijblijvende leaseofferte aanvragen.

Over de auteur
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNooit meer bevroren laadkabels met deze Polesta...