ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogOplaadpunten voor elektrische auto's nu ook te...

Oplaadpunten voor elektrische auto's nu ook te vinden in Google Maps

15-11-2018

Oplaadpunten voor elektrische auto's nu ook te vinden in Google Maps

De overstap naar elektrisch rijden kent voor leaserijders bijna geen drempel meer. Ons land telt meer dan 37.000 oplaadpunten voor elektrische auto’s en het laadnetwerk wordt constant uitgebreid. Wist u dat Nederland daarmee het grootste laadnetwerk heeft van alle Europese landen? En het vinden van een oplaadpunt bij u in de buurt is nu nog makkelijker dankzij een update voor de Google Maps app. Heeft u de elektrische overstap al gemaakt? Met onze topmodellen zoals de VW e-Golf en BMW i3 profiteert u ook dit jaar van de lage vier procent bijtelling bij ActivLease.

Laadpalen vinden in Google Maps

Het vinden van een oplaadpunt in Google Maps is heel eenvoudig. Ga naar de app en voer de zoekwoorden ‘ev charging’ of ‘ev charging stations’ in. U krijgt vervolgens een lijst te zien met alle dichtstbijzijnde laadpalen en laadstations in uw omgeving. Van hieruit kunt u meteen een route plannen om uw elektrische auto daar op te laden. Een laadpaal selecteren via de kaartweergave is ook mogelijk.

Oplaadpunten vinden in Google Maps

Alle oplaadpunten in Nederland

Google Maps laat allerlei informatie zien over het bedrijf dat bij het oplaadpunt hoort. U kunt reviews, foto’s en in sommige gevallen de oplaadsnelheid en het aantal vrije plekken bekijken. Momenteel toont Google Maps wereldwijd alle laadpalen van Chargepoint en de superchargers van Tesla. Daarnaast toont de app in Nederland alle oplaadpunten van Fastned en Allego.

Google Maps laadpaal informatie

Google Maps downloaden

Heeft u Google Maps nog niet op uw smartphone staan maar wilt u wel snel en gemakkelijk laadpalen vinden? De app is te downloaden en updaten via de App Store en Google Play Store. De functie is ook voor desktop beschikbaar.

De elektrische overstap maakt u bij ActivLease!

Het vinden van een laadpunt voor elektrische auto’s is makkelijker dan ooit. Het is een extra reden om mee te doen aan het nieuwe leasen, naast de aantrekkelijk lage vier procent bijtelling en de scherpe leaseprijzen die wij aanbieden. ActivLease is uw specialist in elektrisch leasen. Bekijk onze voorraadacties voor elektrische auto’s en vraag een leaseofferte aan!

Bron: Google Blog

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogOplaadpunten voor elektrische auto's nu ook te...