ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogPeugeot maakt met de e-Boxer ook haar grootste...

Peugeot maakt met de e-Boxer ook haar grootste bestelbus elektrisch

21-12-2020

Peugeot maakt met de e-Boxer ook haar grootste bestelbus elektrisch

Peugeot breidt het aanbod aan elektrische bedrijfswagens verder uit. Na de e-Expert als middelgrote bus komt het merk nu ook met de e-Boxer. Hiermee heeft Peugeot nu ook voor de grootste ladingen een volledig elektrische oplossing. Daarbij is de e-Boxer als een van de weinigen in zijn klasse leverbaar in verschillende carrosserie varianten, met een actieradius tot wel 340 kilometer. Zo is er voor iedere professional een geschikte e-Boxer! U least hem binnenkort bij ActivLease.

Pas de e-Boxer helemaal aan naar uw onderneming

De e-Boxer komt in verschillende varianten. Zo komt er naast de gesloten bestelwagen een chassis cabine versie en een chassis met dubbele cabine. Als u een e-Boxer gaat leasen is er keuze uit vier lengte- en drie hoogtevarianten. De zogenaamde L1 en L2 uitvoeringen zijn hierbij uitgerust met een 37 kWh accupakket, goed voor 200 kilometer actieradius. De grotere L3, L4 en chassis cabine uitvoering zijn voorzien van een 70 kWh accupakket, waarmee u 340 kilometer kunt rijden. Door het ‘power of choice’ concept doet de e-Boxer geen compromissen ten opzichte van de Boxer met dieselmotor. Zo is er ondanks het accupakket altijd evenveel laadruimte beschikbaar, van 8 tot 17m3.

Complete uitrusting mét interactieve achteruitkijkspiegel

Dankzij een comfortabele standaarduitrusting bent u altijd ontspannen onderweg. Het 5 inch infotainmentscherm is voorzien van Bluetooth audiosysteem en bediening via het stuurwiel. Verder is de e-Boxer voorzien van airco, parkeerhulp systemen, licht- en regensensoren en elektrisch bedienbare spiegels. Optioneel is hij nog aan te kleden met achteruitrijcamera, cruise control, 9 inch touchscreen en diverse veiligheidssystemen. Kers op de taart is het optionele display voor in de achteruitkijkspiegel. Hier wordt informatie over de actieradius, de stroomsterkte en rijmodus op weergegeven. Ook erg handig voor een bedrijfswagen is de optionele luchtvering op de achteras. Hiermee kan de laaddrempel tot maximaal 7 centimeter hoger of lager worden ingesteld.

Lease de Peugeot e-Boxer bij ActivLease

Met zijn 120 pk elektromotor is hij de e-Boxer welkom in elke milieuzone. Daarmee is het dé bus van de toekomst. Dankzij de elektrische aandrijving rijdt u bovendien een stuk stiller, vloeiender en vrij van trillingen. De e-Boxer met 37 kWh accupakket is er vanaf € 57.990 en de 70 kWh variant is er vanaf €66.380. ActivLease is expert in elektrische bedrijfswagens, dus natuurlijk least u de e-Boxer bij ons tegen een scherp tarief. Wilt u hem leasen via financial lease? Dan profiteert u volgend jaar tot wel €5000 subsidie! Neem gerust contact op met onze medewerkers voor een vrijblijvende leaseofferte!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogPeugeot maakt met de e-Boxer ook haar grootste...