ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Plug-in hybride BMW's schakelen automatisch over op elektrisch in milieuzones

16-03-2020

Plug-in hybride BMW's schakelen automatisch over op elektrisch in milieuzones

BMW wil het rijden zonder schadelijke uitstoot in de binnensteden verder bevorderen. Voor de plug-in hybride modellen heeft BMW nu technologie ontwikkelt om emissievrij te rijden in deze zones extra te promoten, maar ook omdat steeds meer steden milieuzones invoeren. Dit noemt het Duitse merk eDrive Zones. Dit is een mooi voorbeeld van het inzetten van slimme technologie om de steden schoner te maken. Bij ActivLease kunt u de meest recente plug-in hybride modellen van BMW leasen voor een aantrekkelijk tarief!

Wat is een eDrive Zone?

Mochten steden een milieuzone instellen of alleen emissievrij rijden invoeren dan kan deze zone worden herkend door de BMW. Dit gebeurt door middel van geo-fencing technologie. Als u deze zone binnenrijdt zal het voertuig automatisch overschakelen op volledig elektrisch rijden. Zonder dat de bestuurder hiervoor iets hoeft te doen wordt optimaal gebruik gemaakt van de hybride technologie. Elektrisch rijden werkt in de stad ook nog eens efficiënter dan een verbrandingsmotor! Via het navigatiesysteem kan de auto de accu al voorbereiden op een eDrive zone en kan zo nodig een laadstation in de omgeving aanraden.

Punten sparen met elektrisch rijden

Als aanvulling op de eDrive zones om over te schakelen op elektrisch rijden, komt het merk in juli van dit jaar met BMW Points. Dit zijn een soort EV-spaarpunten die worden opgebouwd voor elke kilometer volledig elektrisch rijden. Ook het opladen van de accu levert punten op. BMW wil op deze manier bestuurders bewuster maken om vaker de voorkeur te geven aan elektrisch rijden. De BMW Points kunt u ook weer inwisselen. Dit kan voor laadtegoed zijn of bijvoorbeeld diensten in de BMW ConnectedDrive Store. Zo wil BMW ervoor zorgen dat elektrisch rijden loont!

Lease uw nieuwe BMW plug-in hybride bij ActivLease

De mogelijkheid om milieuzones te herkennen wordt nu ondersteund in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, door BMW’s 3 serie, 5 serie en 7 serie plug-in hybride modellen en door de X5 xDrive45e. Al deze modellen zijn beschikbaar bij ActivLease. Als expert in elektrisch leasen werken wij samen met verschillende grote leasemaatschappijen om u altijd een passend aanbod te kunnen doen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende leaseofferte!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogPlug-in hybride BMW's schakelen automatisch ove...