ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogPolestar 4 is per direct te bestellen met een v...

Polestar 4 is per direct te bestellen met een vanafprijs van 64.800 euro

31-01-2024
Tim Vlielander
Polestar 4 is per direct te bestellen met een vanafprijs van 64.800 euro

Polestar heeft hun vierde model officieel gepresenteerd, met de passende naam Polestar 4. Natuurlijk wisten we al hoe de Polestar 4 eruit zou gaan zien, want het merk heeft eerder al afbeeldingen van het opvallende design van de elektrische coupé SUV gedeeld. Nu zijn naast het design echter alle technische details bekend, evenals de vanafprijs. Instappen kan straks vanaf net geen 65.000 euro. Nu de prijs bekend is heeft Polestar ook meteen de orderboeken geopend, dus bestellen kan per direct bij ActivLease!

Opvallend design zonder achterruit

De Polestar 4 is in meerdere opzichten een opvallende verschijning. Het is een coupé SUV en door veel donkergekleurde accenten rondom de auto oogt hij relatief laag. De voorkant heeft een meer gestroomlijnde vorm dan de Polestar modellen tot nu toe, maar het opvallendst is de achterkant zonder achterruit. Polestar legt nu uit dat het ontbreken van de achterruit ervoor zorgt dat de crashstructuur van de auto verder naar achter kon worden verplaatst, wat concreet een hoop extra hoofdruimte voor de passagiers achterin oplevert. Het zicht naar achteren wordt verzorgd door een digitale binnenspiegel, die met behulp van camera’s achterop de auto overigens een breder kijkveld laat zien dan een traditionele achterruit!

2 uitvoeringen met maximaal 610 kilometer actieradius

De Polestar 4 heeft een lengte van 4,84 meter, en zit qua formaat tussen de Polestar 2 en 3 in. De wielbasis is net geen 3 meter, wat 26 centimeter groter is dan bij de Polestar 2. Verwacht dus flink meer ruimte binnenin! Achterin past 526 liter bagage en alle uitvoeringen beschikken over een frunk voorin van 15 liter. Bij zijn introductie zal de Polestar 4 in twee uitvoeringen te leasen zijn. De instap uitvoering krijgt de naam Long Range Single Motor, met 272 pk vermogen en een vanafprijs van 64.800 euro. Daar boven staat de Long Range Dual Motor, met vierwielaandrijving en 544 pk. Deze uitvoering is er vanaf 72.800 euro. Beide uitvoeringen krijgen een 100 kWh accupakket. De Single Motor uitvoering haalt hierbij een actieradius van 610 kilometer en de Dual Motor komt 580 kilometer ver.

Polestar 4 ActivLease

Diverse optie pakketten voor extra luxe

Natuurlijk kunt u ook nog kiezen voor optie pakketten vol met extra luxe. Zo is er voor 1.500 euro het voor zakelijke rijders interessante Pilot Pack, met ondersteuning bij remmen en accelereren en lane assist. Het Plus Pack kost 5.500 euro en komt met onder andere een groot head-up display, Harman Kardon geluidssysteem en een elektrisch verstelbare achterbank en scherm achterin. Het Pro Pack komt tot slot met 21 inch velgen en zwarte gordels daaraan toegevoegd, voor 2.000 euro. De Dual Motor is voor 4.500 euro ook nog uit te rusten met het Performance Pack, met 22 inch velgen, Brembo remmen en Polestar Engineered chassis.

Polestar 4 is nu te bestellen bij ActivLease

Nu alle prijzen en uitvoeringen van de Polestar 4 bekend zijn is hij ook meteen te bestellen. Daarvoor kunt u natuurlijk terecht bij ActivLease. Neem contact op met ons voor een zakelijke lease aanbieding en persoonlijk advies. De eerste exemplaren van de Polestar 4 worden in augustus in Nederland verwacht. Het wordt een druk jaar voor Polestar, want ook de Polestar 3 moet dit jaar geleverd worden. De populaire Polestar 2 kunt u nu direct leasen!

Over de auteur

Lease acties voor de Polestar Polestar 4 bij ActivLease

94kWh Long Range Single Motor - NU BESTELLEN = EERDER RIJDEN
Polestar Polestar 4
Binnenkort
94kWh Long Range Single Motor - NU BESTELLEN = EERDER RIJDEN
Netto bijtelling:
€ 375,-
Actieradius:
610 km
Leaseprijs:
€ 799,-
94kWh Long Range Dual Motor - NU BESTELLEN = EERDER RIJDEN
Polestar Polestar 4
Binnenkort
94kWh Long Range Dual Motor - NU BESTELLEN = EERDER RIJDEN
Netto bijtelling:
€ 429,-
Actieradius:
580 km
Leaseprijs:
€ 885,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogPolestar 4 is per direct te bestellen met een v...