ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogProfiteer tot 1 juli 2020 van lager belastingta...

Profiteer tot 1 juli 2020 van lager belastingtarief met een voorraadauto

12-06-2020

Profiteer tot 1 juli 2020 van lager belastingtarief met een voorraadauto

Heeft u een nieuwe leaseauto op het oog? Dan kan het verstandig zijn om snel de knoop door te hakken. Per 1 juli 2020 verandert de overheid de aanschafbelasting (BPM) op nieuwe auto’s. Voor veel merken en modellen betekent dit dat de BPM en aanschafprijzen gaan stijgen. Tot die tijd kunt u bij ActivLease met een leaseauto uit voorraad nog profiteren van het lagere belastingtarief! Bekijk onze actievoorraad en vraag een leaseofferte aan.

Waarom gaat de belasting omhoog?

De BPM-tarieven gaan omhoog omdat de uitstoot van alle auto’s op een moderne, realistischere manier wordt gemeten. Dat gebeurde eerder al, maar de waarden werden nog teruggerekend naar het oude systeem. Straks niet meer. De nieuwe Worldwide Light Vehicle Test Procedure (WLTP) geeft een betere weergave van de hoeveelheid CO2-uitstoot van een auto. Hoe meer uitstoot, hoe hoger de BPM. Voor elektrische auto’s geldt overigens ook na 1 juli dat u geen aanschafbelasting hoeft te betalen.

Voorraadauto’s met lage BPM

Om te voorkomen dat u onnodig meer belasting gaat betalen hebben we een aantal aantrekkelijke voorraadauto’s geselecteerd. Deze vallen nog binnen het oude, lage BPM-tarief en dus profiteert u van flink belastingvoordeel. Bovendien kunt u snel instappen in een gloednieuwe, veelal rijk uitgeruste leaseauto! Kies één van onderstaande actiemodellen of bekijk onze outlet voor nog veel meer leaseaanbiedingen.

Audi A4 Avant - een sportieve en stijlvolle stationwagon, de ruime Audi A4 Avant is als Launch Edition tijdelijk extra compleet uitgerust.

Ford Kuga Plug-in Hybrid - de ruime, sportieve SUV van Ford met hybride aandrijving heeft veel vermogen en een laag brandstofverbruik. Ideaal voor zakelijke rijders.

Renault Clio - de bestverkochte auto van Renault is pas nog compleet vernieuwd. U rijdt hem nu al met forse korting op verschillende uitvoeringen, inclusief navigatie en andere extra's.

Volkswagen T-Roc - de Volkswagen T-Roc heeft een stoer crossover design, krachtige motoren en een moderne uitrusting met de kwaliteit van Volkswagen. Niet voor niets één van de populairste leaseauto's van dit moment.

Volvo XC40 - de Volvo XC40 is met zijn hoge niveau van luxe en veiligheid een dikke aanrader. Niet voor niets is de SUV uitverkozen tot Auto van het Jaar.

Profiteer van belastingvoordeel met een voorraadauto

Bestel vóór 1 juli 2020 uw nieuwe leaseauto

Nieuwe auto’s worden door de overgang gemiddeld 450 euro duurder in de BPM. En omdat de aanschafbelasting is inbegrepen in de fiscale waarde, betekent dat voor veel zakelijke rijders dat ze meer bijtelling gaan betalen. Wilt u de belastingverhoging voorkomen? Zorg dan dat u uw gewenste leaseauto vóór 1 juli 2020 bij ActivLease bestelt.

Tags
WLTP
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogProfiteer tot 1 juli 2020 van lager belastingta...