ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>'Renault Zoe productie wordt verdubbeld, goedko...

'Renault Zoe productie wordt verdubbeld, goedkopere batterij in de maak'

14-07-2018

'Renault Zoe productie wordt verdubbeld, goedkopere batterij in de maak'

Franse media melden grote veranderingen binnen de fabriek van Renault die de Zoe bouwt. De populaire Renault Zoe krijgt een fikse productieverhoging, want de Fransen streven een verdubbeling na met circa 440 Zoe’s per dag. De fabriek wordt ook klaargemaakt voor de productie van de opvolger. De Renault Zoe 2 wordt op een nieuw platform gebouwd en krijgt een nieuw accupakket en motor. Kostenreductie is het streven dus ActivLease verwacht een aantrekkelijk prijskaartje voor de Zoe, die nu al een van de populairste elektrische auto’s is.

Nieuw platform

Het nieuwe platform, CMF-EV geheten, zou gedeeld worden met Nissan en Mitsubishi. Renault heeft een alliantie met deze fabrikanten om de kosten voor nieuwe technologie te verlagen. Dat gaat dan ook lukken want de Franse media schrijven dat het nieuwe platform 40% lagere ontwikkelkosten heeft.

30% goedkoper batterijpakket

Het vermogen en de accucapaciteit van de Renault Zoe 2 blijft in nevelen gehuld maar ook hier geniet de fabrikant van kostenverlaging. Een goedkoper batterijpakket haalt circa 30% van de kosten af en zal de nieuwe elektromotor efficiënter van stroom voorzien. Wij verwachten dat de leaserijder dat straks ook terug zal zien in het prijskaartje.

Voor de rest blijft het nog even giswerk, maar Renault heeft met zijn elektrische modellen ons nog niet teleurgesteld. De Renault Zoe is een uiterst praktische elektrische auto die reeds veel gekocht is. Dat verklaart dan ook waarom Renault eerste de productie van de Zoe verhoogt voor ze beginnen aan de update. Als de geruchten kloppen wordt de productie gepland voor 2019 en gaan we meer zien van de Renault Zoe 2 in september, op de Handelsbeurs van Frankfurt.

Renault Zoe

De beste elektrische leaseauto vindt u bij ActivLease!

ActivLease is uw elektrische lease intermediair met een grote voorraad elektrische modellen die u meteen kan rijden. Een elektrische auto leasen in 2018 betekent ook dat u nog kan profiteren van de vriendelijke bijtellingsregeling van vier procent. Er zitten nog meer voordelen aan elektrisch leasen en onze vriendelijke medewerkers vertellen u er graag meer over. U kan ook meteen een leaseofferte aanvragen voor leasetoppers zoals de Nissan Leaf of de BMW i3.

Bron: InsideEVs

Relevante artikelen

Renault Koleos SUV nu te bestellen bij ActivLease! Levering in juni.

11-05-2017 | Goed nieuws, bij ActivLease kan u per direct de allernieuwste Renault SUV bestelle...

Lees verder

Filmpje: zo voelt het om te accelereren in de Tesla Roadster

13-12-2018 | In 2020 komt de nieuwe Tesla Roadster uit. Dat is niet zomaar een elektrische spor...

Lees verder

Elektrische auto binnen een half uur opladen bij McDonald's restaurants

11-12-2018 | Nederland heeft meer elektrische auto's rondrijden dan ooit en de oplaadmogelijkhe...

Lees verder

Opel Corsa EV krijgt aantrekkelijke prijs, bestellen vanaf eerste helft 2019

10-12-2018 | Opel heeft een boekje opengedaan over de toekomstplannen van het merk en benadrukt...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.