ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blog'Renault Zoe productie wordt verdubbeld, goedko...

'Renault Zoe productie wordt verdubbeld, goedkopere batterij in de maak'

14-07-2018
'Renault Zoe productie wordt verdubbeld, goedkopere batterij in de maak'

Franse media melden grote veranderingen binnen de fabriek van Renault die de Zoe bouwt. De populaire Renault Zoe krijgt een fikse productieverhoging, want de Fransen streven een verdubbeling na met circa 440 Zoe’s per dag. De fabriek wordt ook klaargemaakt voor de productie van de opvolger. De Renault Zoe 2 wordt op een nieuw platform gebouwd en krijgt een nieuw accupakket en motor. Kostenreductie is het streven dus ActivLease verwacht een aantrekkelijk prijskaartje voor de Zoe, die nu al een van de populairste elektrische auto’s is.

Nieuw platform

Het nieuwe platform, CMF-EV geheten, zou gedeeld worden met Nissan en Mitsubishi. Renault heeft een alliantie met deze fabrikanten om de kosten voor nieuwe technologie te verlagen. Dat gaat dan ook lukken want de Franse media schrijven dat het nieuwe platform 40% lagere ontwikkelkosten heeft.

30% goedkoper batterijpakket

Het vermogen en de accucapaciteit van de Renault Zoe 2 blijft in nevelen gehuld maar ook hier geniet de fabrikant van kostenverlaging. Een goedkoper batterijpakket haalt circa 30% van de kosten af en zal de nieuwe elektromotor efficiënter van stroom voorzien. Wij verwachten dat de leaserijder dat straks ook terug zal zien in het prijskaartje.

Voor de rest blijft het nog even giswerk, maar Renault heeft met zijn elektrische modellen ons nog niet teleurgesteld. De Renault Zoe is een uiterst praktische elektrische auto die reeds veel gekocht is. Dat verklaart dan ook waarom Renault eerste de productie van de Zoe verhoogt voor ze beginnen aan de update. Als de geruchten kloppen wordt de productie gepland voor 2019 en gaan we meer zien van de Renault Zoe 2 in september, op de Handelsbeurs van Frankfurt.

Renault Zoe

De beste elektrische leaseauto vindt u bij ActivLease!

ActivLease is uw elektrische lease intermediair met een grote voorraad elektrische modellen die u meteen kan rijden. Een elektrische auto leasen in 2018 betekent ook dat u nog kan profiteren van de vriendelijke bijtellingsregeling van vier procent. Er zitten nog meer voordelen aan elektrisch leasen en onze vriendelijke medewerkers vertellen u er graag meer over. U kan ook meteen een leaseofferte aanvragen voor leasetoppers zoals de Nissan Leaf of de BMW i3.

Bron: InsideEVs

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blog'Renault Zoe productie wordt verdubbeld, goedko...