ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Seres: nieuw automerk brengt drie elektrische modellen naar Nederland

05-01-2021

Seres: nieuw automerk brengt drie elektrische modellen naar Nederland

Seres is een nieuw Chinees-Amerikaans automerk met een hoofdvestiging in Silicon Valley, de achtertuin van Tesla. De jonge fabrikant van elektrische auto’s wil zijn geluk ook op de Europese markt gaan beproeven. Het lanceert dit jaar niet één maar drie verschillende modellen in Nederland! Bij ActivLease zijn we gek op nieuwe dingen dus kijken we alvast naar wat we van de elektrische Seres kunnen verwachten.

Seres 3

Het eerste model dat naar Nederland komt is de Seres 3. Deze compacte elektrische SUV is per direct te bestellen voor 37.995 euro. Dat is iets duurder dan de vanafprijs van de Hyundai Kona Electric maar u profiteert nog maximaal van slechts 12% bijtelling. Bovendien wordt de Seres 3 geleverd met een groter accupakket van 52 kWh en meer actieradius. Met een volgeladen accu is een rijbereik haalbaar van 329 kilometer (WLTP). Interessant is ook de uitrusting van de auto. Extra’s als metallic lak, 18 inch lichtmetalen velgen, elektrisch verstelbare stoelen en zelfs een panoramadak zijn allemaal standaard aanwezig.

Seres 3

Seres 5

De Seres 5 wordt later in 2021 geïntroduceerd, zo meldt Autoweek. Deze grote, coupéachtige SUV staat zoals het cijfer al aangeeft in alles een treetje hoger dan de Seres 3. Qua performance doet het zelfs denken aan Tesla. Accelereren naar 100 km/u gaat in slechts 3,5 seconden en de aandrijving levert maar liefst 694 pk vermogen met 1.040 Nm koppel! Over de range is nog niets bekend, maar in het buitenland wordt de Seres 5 (ook wel Seres SF5 genoemd) geleverd met een 90 kWh accupakket en een NEDC-actieradius van 480 kilometer.

Seres 7

Tot slot is er de Seres 7, een stoere elektrische crossover en het topmodel van het merk. We moeten nog even geduld hebben voor meer informatie over deze auto, maar wij verwachten in ieder geval een combinatie van veel vermogen en een hoop rijhulpsystemen die voor meer veiligheid en comfort zorgen.

De Seres 7 is het elektrische topmodel van Seres

Lease de elektrische Seres als eerste bij ActivLease

Met ActivLease bent u één van de eersten die in een elektrische Seres kan rijden. De Seres 3 is nu al te bestellen voor een zakelijke lease. Naast de gunstige 12 procent bijtelling profiteert u van onze scherpe tarieven voor operational en financial lease. Als intermediair in elektrische auto’s gaan wij natuurlijk ook de andere modellen van Seres leveren zodra deze beschikbaar komen in Nederland. Houd onze website en social media dus goed in de gaten!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogSeres: nieuw automerk brengt drie elektrische m...