ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogSkoda Vision E in beeld, de eerste volledig ele...

Skoda Vision E in beeld, de eerste volledig elektrische SUV van Skoda

04-02-2019

Skoda Vision E in beeld, de eerste volledig elektrische SUV van Skoda

De auto van de toekomst moet niet alleen volledig elektrisch zijn, maar ook ruim en zelfrijdend. Met de Vision E blikt Skoda vooruit op zo’n ‘slimme’ auto. Enige tijd geleden presenteerde het Tsjechische automerk een conceptmodel maar inmiddels zijn er meer beelden en details van de Vision E vrijgegeven. U ziet het allemaal bij ActivLease, uw elektrische lease expert.

Elektrische SUV-coupé

De Skoda Vision E is een sportieve SUV met aflopende daklijn. Oftewel, een SUV-coupé. Een populaire ontwerp, want dit soort auto’s bieden altijd veel ruimte en een lekker hoge zitpositie. Toch is de Vision E allesbehalve gangbaar. Het interieur is namelijk heel futuristisch vormgegeven met ‘zwevende’ stoelen, een veelvoud aan schermen en veel bewegingsruimte. De auto heeft ook geen traditionele zijspiegels, maar camera’s en sensoren. Deze leggen alles vast wat rondom de auto gebeurt en laten dit zien op displays binnenin. De bijzondere vormgeving van de Vision E, zowel van binnen als van buiten, ziet u op de beelden hieronder.

skoda-vision-1-activlease skoda-vision-2-activlease skoda-vision-3-activlease skoda-vision-4-activlease skoda-vision-5-activlease

Automatische piloot

De Skoda Vision E haalt 500 kilometer op een volle accu en kan die afstand deels zelfstandig rijden. Dankzij de automatische piloot kan hij namelijk zelf gas geven, sturen en afremmen. Zelfs andere auto’s inhalen gaat vanzelf. Als bestuurder wordt u de gehele rit lang geassisteerd en hoeft u zelf minder te doen, precies hoe een merk als Skoda zich de toekomst van autorijden voor zich ziet.

Skoda in 2019 en 2020

Skoda heeft voor de komende jaren meerdere geëlektrificeerde modellen op het programma staan. In de loop van 2019 komt de Skoda Vision X, een compacte SUV met hybrideaandrijving. De nieuwe Skoda Superb krijgt een plug-in hybride variant. En in 2020 is het de beurt aan de Citigo, dat de allereerste volledig elektrische auto van Skoda wordt. In hetzelfde jaar verwachten we een productieversie van de Skoda Vision E. In 2025 willen de Tsjechen tien geëlektrificeerde auto’s op de markt brengen, waarvan vijf volledig elektrisch.

Elektrisch leasen doet u bij ActivLease

Meer weten over Skoda en elektrisch rijden? Blijf ActivLease dan goed volgen. Wij zijn uw elektrisch leaseintermediair met een groot aanbod leaseauto’s die uit voorraad leverbaar zijn. Deze zijn extra aantrekkelijk voor zakelijke rijders dankzij de lage 4 procent bijtelling.

Bron: Skoda Newsroom

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogSkoda Vision E in beeld, de eerste volledig ele...