ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Stoer met een stekker: de nieuwe plug-in hybrides van Jeep

06-11-2020

Stoer met een stekker: de nieuwe plug-in hybrides van Jeep

Jeep heeft dit jaar niet één maar twee plug-in hybride modellen. Met de Jeep Compass en Renegade 4xe maakt het automerk emissievrij rijden mogelijk. Leaserijders krijgen alle features die ze normaliter van een Jeep mogen verwachten, zoals een prettige rijervaring en veel luxe, maar dan met een zuinige, milieuvriendelijke aandrijving. De plug-in hybrides van Jeep zijn nu beschikbaar bij ActivLease.

Net zo stoer als de gewone versie

Jeep waagt zich voor het eerst in de wereld van elektrificatie. Niet met compleet nieuwe auto’s dus, maar met stekkerversies van de Compass en Renegade. Slim, want met die modellen zijn we al bekend. Ze kunnen nu deels of zelfs volledig elektrisch rijden en zien er net zo stoer uit als u van de gewone versies gewend bent. Wel hebben ze een paar exterieurdetails waaraan ze zijn te onderscheiden, zoals de 4xe badges en de klep voor de oplaadstekker linksachter.

Extra vermogen

De echte verschillen zitten natuurlijk onder de motorkap. De stekker-Jeeps hebben een plug-in hybridesysteem dat de prestaties van de auto nog beter tot hun recht laat komen. Het bestaat uit een 1.3 turbo-benzinemotor en een kleine elektromotor. Samen is dat goed voor een vermogen van 190 pk tot 240 pk, afhankelijk van de versie die u kiest. En dat levert een vlotte Jeep op, want beide SUV’s sprinten al in grofweg 7 seconden naar 100 km/h!

Jeep Compass 4xe Jeep Compass 4xe Jeep Compass 4xe Jeep Compass 4xe Jeep Compass 4xe

De Jeep Compass 4xe (L) en Renegade 4xe (R) zijn direct te bestellen

Jeep Renegade 4xe Jeep Renegade 4xe Jeep Renegade 4xe Jeep Renegade 4xe Jeep Renegade 4xe

Lekker stil

Een ander voordeel van de plug-in hybride aandrijving? De Jeep start automatisch op in de elektrische aandrijfmodus en maakt geen enkel geluid. U kunt dus in alle rust wegrijden. Zelfs in de stad blijft de Jeep heerlijk stil. In de rijstand Electric wordt de verbrandingsmotor niet gebruikt en kunt u tot wel 50 kilometer emissievrij rijden. Natuurlijk kunt u ook kiezen om gewoon te rijden op benzine of in de Sport-modus voor het volle vermogen.

Lager brandstofverbruik

Wie het 4xe hybridesysteem van de Compass en Renegade dus goed benut kan een hoop brandstofkosten besparen. Jeep heeft het zelfs over een verbruik van slechts 2,1 liter per 100 km, oftewel 1 op 47. In de praktijk zal dat vast en zeker wat hoger liggen, maar reken er op dat de plug-in hybride Jeeps veel minder brandstof slurpen dan de benzineversies. En dankzij de lagere CO2-uitstoot hoeft u minder autobelasting (BPM) te betalen.

Lease de hybride Jeep Compass en Renegade voordelig bij ActivLease

De plug-in hybride Jeep Compass en Renegade zijn direct te bestellen. Bent u op zoek naar een voordelige Jeep lease of wilt u liever financieren? Dat is geen probleem bij ActivLease. Als Jeep leaseintermediair kunnen wij alle uitvoeringen leveren die op voorraad staan. Uw Jeep zelf samenstellen kan natuurlijk ook!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogStoer met een stekker: de nieuwe plug-in hybrid...