ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Suzuki lanceert compleet nieuwe plug-in hybride SUV... of toch niet?

03-07-2020

Suzuki lanceert compleet nieuwe plug-in hybride SUV... of toch niet?

Suzuki heeft de Across geïntroduceerd, een volledig nieuw model. De SUV komt ons echter erg bekend voor, want hij lijkt op een model wat we al een aantal jaar kennen: de Toyota RAV4. Dit is ook niet heel gek, want de Across is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Toyota en Suzuki. De Across zal vanaf dit najaar als plug-in hybride te leasen zijn in Nederland, met maar liefst 75 kilometer elektrisch bereik!

Een eigen gezicht en een enorm elektrisch bereik

De Suzuki Across is bijna identiek aan de Toyota RAV4. Wel heeft Suzuki de auto letterlijk een eigen gezicht gegeven. De grille en bumpers zijn nieuw en ook de koplampen verschillen met de RAV4. De SUV wordt aangedreven door een krachtig totaalpakket van een brandstofmotor en een elektromotor met een vermogen van totaal 306 pk. Dat wordt standaard naar alle vier de wielen gestuurd, wat het dus een échte 4x4 maakt. Dankzij de PHEV-aandrijving wordt het mogelijk om tot 75 kilometer volledig elektrisch te rijden. Dat is een hele nette prestatie, want dit is flink meer dan de 50 kilometer van de gemiddelde stekkerhybride van dit moment!

Een volwaardige SUV met rijke uitrusting

De Across wordt het topmodel van Suzuki, dus daar hoort een waardige uitrusting bij. En op dat vlak stelt de SUV niet teleur, want standaard is de auto al behoorlijk compleet. LED verlichting, 19 inch velgen en een 9” touchscreen zijn altijd aanwezig. Dat scherm is tevens geschikt voor Apple CarPlay en Android Auto. Daarnaast zijn er tal van veiligheidssystemen aanwezig zoals verkeersbordherkenning, lane assist, blindehoekwaarschuwing en rear crossing traffic alert. Met de Trail Mode komen de echte SUV-eigenschappen van de Across naar boven. Dit systeem zorgt voor de best mogelijke grip op gladde oppervlakken door de remkracht en koppel te verdelen.

Suzuki Across vanaf de herfst te leasen bij ActivLease

Rond de herfst van 2020 moet de Suzuki Across in Nederland leverbaar zijn. Uiteraard zal hij dan ook te leasen zijn bij ActivLease. Met zijn elektrische bereik van 75 kilometer is de Across PHEV wederom een mooie aanvulling van het nog steeds groeiende aantal plug-in hybride modellen. U kunt al een reservering plaatsen voor deze nieuwe Suzuki door contact op te nemen met ons team. Of neem een kijkje bij ons aanbod aan PHEV’s!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogSuzuki lanceert compleet nieuwe plug-in hybride...