ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogTesla auto's krijgen een Sentry Mode om diefsta...

Tesla auto's krijgen een Sentry Mode om diefstal te voorkomen

08-02-2019
Tesla auto's krijgen een Sentry Mode om diefstal te voorkomen

Elektrische auto’s van Tesla zijn binnenkort extra beveiligd tegen vandalisme en diefstal. Volgens CEO Elon Musk kunnen leaserijders namelijk een software update verwachten waarmee camerabewaking wordt toegevoegd. De update bevat ook een functie om dieren koel te houden en beter te beschermen tegen hitte van buitenaf. Lees hieronder wat u kunt verwachten van deze features. Rijdt u nog geen Tesla? Bekijk dan ons huidige leaseaanbod, waaronder de gloednieuwe Tesla Model 3!

Sentry Mode

Volgens Elon Musk krijgen alle Tesla’s met Autopilot 2.5 toegang tot een Sentry Mode. Deze functie gebruikt de camera’s op en rondom de auto om de omgeving in de gaten te houden als u geparkeerd staat. Zodra de camera’s een verdachte handeling zien, zoals een poging tot inbraak, maken ze hier opnames van. Wie dan nog een Tesla durft te stelen weet dus dat ze meteen op beeld staan. De auto speelt tegelijkertijd keiharde muziek af, om op die manier zoveel mogelijk aandacht te trekken en dieven af te schrikken. Tesla plaatste een grappig filmpje online waarop u ziet hoe de Sentry Mode werkt.

Over-the-air-updates

Een klant kwam op het idee voor deze camerabewaking na slachtoffer te zijn geworden van vandalisme en stelde het voor aan Musk via Twitter. De Tesla-oprichter is vaak bereid mee te denken en maakt dit soort functies via over-the-air-updates beschikbaar aan alle Tesla rijders.

Verkoeling voor honden

Ook is er goed nieuws voor leaserijders die graag hun trouwe viervoeter meenemen in de auto. Een nieuwe feature voorkomt dat de cabine snikheet wordt als u uw hond even achterlaat om boodschappen te doen. Deze ‘Dog Mode’ zet de airconditioning aan, zorgt voor een aangename temperatuur en laat voorbijgangers met een bericht op het touchscreen weten dat de hond het naar zijn zin heeft. Hopelijk resulteert deze functie in een stuk minder gesneuvelde autoruiten tijdens de zomer.

Tesla leasen wordt steeds aantrekkelijker

Een Tesla leasen wordt steeds aantrekkelijker dankzij dit soort updates. U profiteert namelijk continue van nieuwe functies en verbeterde technologie terwijl u gewoon in uw eigen auto kunt blijven rijden. ActivLease is uw Tesla leaseintermediair. Wij hebben alle elektrische auto’s van Tesla beschikbaar voor operational en financial lease. Er is zelfs nog een beperkte voorraad Tesla Model S en Model X met de volledige lage bijtelling van 4 procent! Ook de indrukwekkende Tesla Model 3 is bij ons voordelig te leasen. Bekijk onze voorraad en vraag een vrijblijvende leaseofferte aan.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla auto's krijgen een Sentry Mode om diefsta...