ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Tesla blijft innoveren en geeft aangescherpte Model 3 een krachtiger accupakket

13-11-2020

Tesla blijft innoveren en geeft aangescherpte Model 3 een krachtiger accupakket

Tesla heeft de Model 3 voorzien van een strakker uiterlijk, verbeterd interieur én meer actieradius dankzij meer accucapaciteit. Nu kwam de Model 3 al bepaald geen actieradius tekort, maar Tesla blijft innoveren en verbeteringen doorvoeren bij haar modellen. De Long Range uitvoering komt nu maar liefst 580 kilometer ver op één lading. Bij ActivLease is de vernieuwde Model 3 Long Range nog dit jaar te leasen. Hiermee kunt u op tijd profiteren van de gunstige 8% bijtelling, voordat deze volgend jaar omhoog gaat naar 12%.

Dezelfde accu bevat nu meer energie

Het is vrij uniek dat een EV een verbeterde accu voor een grotere actieradius krijgt, zonder dat er een nieuwe generatie wordt geïntroduceerd! Desondanks is het een redelijk stille upgrade geweest, want Tesla heeft de extra actieradius in eerste instantie niet eens gemeld. Er zit ook geen grotere accu in de Model 3, maar de aanwezige batterijcellen bevatten dankzij verbeterde technologie meer energie. Hierdoor is het accupakket van 75 kWh naar 82 kWh gegaan. Het bereik van de Standard Range Plus is voortaan 430 kilometer in plaats van 409. De actieradius van de Long Range is er met 580 kilometer zo’n 20 kilometer op vooruit gegaan. Ook de acceleratie is weer een fractie sneller geworden. Het mooie is dat, ondanks al deze verbeteringen, de Model 3 nog altijd voor dezelfde prijs te leasen is! 

Een aangepaste afwerking en nieuw velgen assortiment

Rondom de auto heeft Tesla alle chromen onderdelen vervangen voor mat zwart. Hierbij gaat het om de raamlijsten, de verzonken deurgrepen en het knipperlicht naast de voorwielen. Dankzij de matte details krijgt het koetswerk een stoere uitstraling! Ook heeft Tesla nieuwe velgen designs om uit te kiezen. De aerodynamische velgen zijn aangescherpt, de optionele 19 inch sportvelgen hebben een ander ontwerp en onder de Performance uitvoering zitten nu de 20 inch Überturbine velgen, die we kennen van de Model Y. Ook in het interieur heeft het glanzende oppervlak plaats gemaakt voor mat. Dit is het beste te zien in de middentunnel, die nu mat zwart is afgewerkt.

Lease de Tesla Model 3 Long Range bij ActivLease

Deze aanpassingen laten wederop zien dat Tesla constant bezig is om haar modellen te blijven verbeteren. Dit keer zijn het uiterlijke aanpassingen en een krachtigere accu, maar Tesla voorziet haar auto’s ook regelmatig van over-the-air updates om ze via software te verbeteren. De vernieuwde Model 3 Long Range is nu dus een betere deal dan ooit én hij is dit jaar nog leverbaar bij ActivLease. Bij ons kunt u snel instappen en nog net op tijd profiteren van 8% bijtelling. Neem gerust contact op met onze vriendelijke medewerkers voor een vrijblijvende leaseofferte.  

Lease acties voor de Tesla Model 3 bij ActivLease

55kWh Standard Range Plus - SCHERP GEPRIJSD!
Tesla Model 3
Beste prijs
55kWh Standard Range Plus - SCHERP GEPRIJSD!
Netto bijtelling:
€ 209,-
Actieradius:
448 km
Leaseprijs:
€ 608,-
70kWh Long Range Dual Motor AWD - NERGENS ZO VOORDELIG!
Tesla Model 3
Beste prijs
70kWh Long Range Dual Motor AWD - NERGENS ZO VOORDELIG!
Netto bijtelling:
€ 264,-
Actieradius:
580 km
Leaseprijs:
€ 699,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla blijft innoveren en geeft aangescherpte M...