ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogTesla gaat grote accu voor zonnestroom plaatsen...

Tesla gaat grote accu voor zonnestroom plaatsen bij Jaarbeurs Utrecht

13-06-2017
Tesla gaat grote accu voor zonnestroom plaatsen bij Jaarbeurs Utrecht

Tesla is bekend van vooruitstrevende elektrische leaseauto’s zoals de Tesla Model S en Model X, maar het bedrijf werkt ook op andere manieren aan een duurzame samenleving. Het Amerikaanse bedrijf installeert ook uiterst geavanceerde accu’s. De Jaarbeurs in Utrecht krijgt er na de zomer een op de parkeerplaats. Een mega-accu die elektrische auto’s continu kan opladen. ActivLease is blij want dit betekent dat u sneller uw leaseauto kan opladen en dat het elektriciteitsnetwerk van de Jaarbeurs minder snel zal overbelasten. De elektrische auto begint uiterst populair te worden in Nederland. U kan een elektrische auto ook in 2017 met lage bijtelling leasen bij ActivLease.

Accu met 1,5 megawattuur capaciteit

Installatie van de mega-accu bij de Jaarbeurs Utrecht kost ongeveer 1 miljoen euro. Dat meldt Het Financieele Dagblad. Het is een gezamenlijke investering van de Jaarbeurs Utrecht, netbeheerder Stedin, energieleverancier Scholt Energy en laadpaalontwikkelaar LomboXnet. De accu heeft een uiterst indrukwekkende capaciteit van 1,5 megawattuur en dat is goed voor het opladen van circa vijftig elektrische auto’s. De installatie gebeurt na de zomer.

Sneller de elektrische auto laden

De Jaarbeurs in Utrecht is natuurlijk een drukbezochte locatie. Met de grote Tesla-accu bereidt ook deze beurs zich voor op de elektrische revolutie. Niet alleen kan een elektrische auto met deze accu sneller opgeladen worden, er kunnen zelfs meerdere laden zonder het plaatsen van een extra netwerkaansluiting. Het verwijdert ook druk op het elektriciteitsnetwerk zodat de kans op overbelasting thans afneemt.

Jaarbeurs Utrecht

Tesla Model S en Model X op voorraad bij ActivLease

Tesla is een leverancier van een aantal uiterst populaire leaseauto’s, zoals de Tesla Model S en de Tesla Model X. De Tesla Model 3 is misschien zelfs nog gewilder en hopelijk kunnen de Amerikanen nog deze zomer de eerste lichting van deze elektrische topper leveren. U kan bij ActivLease een Tesla Model S leasen of een Tesla Model X lease overwegen. Wij hebben een uiterst uitgebreide voorraad met verscheidene uitrustingsniveaus.

Laat onze vriendelijke medewerkers een leaseofferte voor u maken. Dit jaar een elektrische auto leasen in Nederland betekent dat u nog steeds een vriendelijke bijtelling van vier procent krijgt. Dat wilt u toch niet aan u voorbij laten gaan? ActivLease kan ook een laadstation bij u thuis komen installeren zodat u helemaal gereed bent voor een leven waarin u uitsluitend elektrisch rijdt. Bekijk onze Tesla lease voorraadmodellen.

Bron: Nu.nl

Tags
Tesla
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla gaat grote accu voor zonnestroom plaatsen...