ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Tesla Model 3 leasen uiterst populair. Productie wordt verder verhoogd

11-08-2017

Tesla Model 3 leasen uiterst populair. Productie wordt verder verhoogd

Het is druk in de fabrieken van Tesla. De productie van de Tesla Model 3 is begonnen en wordt deze maanden drastisch verhoogd om aan de reusachtige belangstelling te voldoen. Oprichter van het automerk Elon Musk ontvangt dagelijks naar eigen zeggen 1800 bestellingen voor de elektrische auto. Dat komt omdat de Tesla Model 3 vanafprijs dermate lager ligt dan andere premium elektrische auto’s. Musk wil de productie nog verder opschroeven en heeft bevestigd dat Tesla 1,5 miljard dollar bedrijfsobligaties gaat uitgeven. De vanafprijs van de Tesla Model 3 is rond de 35.000 dollar. ActivLease heeft geen precieze datum voor wanneer de Tesla Model 3 naar Nederland wordt uitgeleverd maar eind 2018 is een realistische schatting.

450.000 Tesla Model 3 modellen reeds besteld

De Telsa Model 3 productie is reeds in juli gestart en wordt dit jaar opgeschaald van honderden elektrische auto’s naar duizenden per maand. Dat moet ook wel want de interesse in de Model 3 is hoger dan Tesla ooit heeft gezien. Het aantal orders is reeds de 450.000 stuks overschreden. De Tesla Model 3 is met zijn lage instapprijs een uiterst interessante leaseauto. De afstand die de auto elektrisch kan rijden is 355 kilometer en kan met een accu uitbreiding vergroot worden naar bijna 500 kilometer zonder opladen. Veel landen, incluis Nederland, stimuleren elektrisch leasen ook met fiscale voordelen. In Nederland rijdt u een elektrische auto met een vriendelijke bijtelling van vier procent, ook in 2018.

Tesla Model 3 levering naar Nederland

De 1,5 miljard dollar aan bedrijfsobligaties gaat Musk gebruiken om de Tesla Model 3 productie verder te verhogen. Hij heeft als doel gesteld om volgend jaar 500.000 voertuigen te bouwen. Dat is een uiterst grote stap in vergelijking met de 84.000 Tesla Model S en Model X leaseauto’s die hij in 2016 afleverde. De komende 6 maanden moet het productieproces nog verbeterd worden. Vanaf december verwacht Tesla 20.000 Tesla Model 3 modellen te kunnen leveren, klaar om te leasen.

Tesla Model 3

Tesla leasen? Kies ActivLease!

ActivLease houdt het Tesla Model 3 nieuws nauwlettend in de gaten voor u. Tesla geeft geen datum voor wanneer het buiten de Verenigde Staten zal leveren maar een realistische schatting is dat u de Tesla Model 3 eind 2018 in Nederland kan verwachten. U kan reeds al een Tesla Model S leasen of een Tesla Model X leasen uit onze voorraad. Wij geven u een leaseofferte en onze leaseadviseurs kunnen u ook informeren over de vriendelijke bijtelling van vier procent. ActivLease is uw elektrische leaseintermediair!

Bron: NU.nl

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla Model 3 leasen uiterst populair. Producti...