ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogTesla Model 3 met trekhaak voor fietsendrager o...

Tesla Model 3 met trekhaak voor fietsendrager of aanhanger

10-05-2019

Tesla Model 3 met trekhaak voor fietsendrager of aanhanger

Tesla blijft in hoog tempo verbeteringen toevoegen aan de Model 3. De elektrische auto is nog maar enkele maanden op de Nederlandse markt, maar sindsdien zagen we al verschillende software updates, actieradius verbeteringen en totaal nieuwe functies verschijnen. En daar stopt het niet, want vanaf nu kan de Tesla Model 3 besteld worden met een trekhaak. ActivLease is uw Tesla leaseintermediair en u kunt een Model 3 leaseofferte aanvragen met 4% bijtelling.

Optie voor trekhaak

De trekhaak voor Tesla Model 3 kost 1.080 euro en kan alleen als fabrieksoptie aangevinkt worden als u een nieuwe Standard Range Plus of Long Range AWD variant besteld. Het systeem heeft een afneembare adapter en een trekgewicht van 910 kg. Een mooie uitkomst voor leaserijders die op reis gaan en een kleine aanhangwagen of een ski- en fietsendrager mee willen nemen! De Tesla Model 3 als trekauto kunt u direct bestellen bij ActivLease.

Tesla Model 3

Trekhaak pakket

De software van de Tesla Model 3 controleert de schommelingen van de aanhanger en past automatisch de remkracht aan. Op die manier gaat het vervoeren van extra vracht op een veilige manier. Het trekhaakpakket bestaat volgens Tesla uit “een trekbalk van hogesterktestaal, een verwijderbare kogel met een draagtas van gevoerd antislipmateriaal, een 13-polige kabelboom voor aanhangwagenelektronica, een trekhaak-ECU, een stofdeksel voor de adapter en het softwarepakket voor de tow mode.”

Tesla Model 3 leasen bij ActivLease

De voordelen van een Tesla Model 3 leasen zijn al lang niet meer op één hand te tellen. Maar mocht u nog niet overtuigd zijn, bekijk dan onze Tesla voorraad en ontdek de superscherpe leaseprijzen die wij aanbieden. U kunt meteen een vrijblijvende offerte aanvragen voor de Model 3 met trekhaak. Onze leaseadviseurs zijn ervaren met elektrisch rijden en helpen u graag bij het maken van de elektrische overstap. Ook het komende jaar profiteert u met de Tesla Model 3 van de lage vier procent bijtelling!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla Model 3 met trekhaak voor fietsendrager o...