ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogTesla Model S en Model X ontvangen grote update...

Tesla Model S en Model X ontvangen grote update voor Autopilot

23-03-2018

Tesla Model S en Model X ontvangen grote update voor Autopilot

Tesla heeft onlangs een grote software update uitgebracht voor het Autopilot assistentiesysteem. De leaseauto’s van Tesla staan reeds bekend om hun geavanceerde technologie en de nieuwste versie brengt verbeteringen in de zelfrijdende mogelijkheden van de luxe EV’s. Goed nieuws dus voor leaserijders die tijdens een lange rit even willen ontspannen. ActivLease is uw elektrische leaseintermediair en houdt u graag op de hoogte van al het elektrische Tesla nieuws. De Tesla Model S en Model X kan u in 2018 leasen met een vriendelijke bijtelling van vier procent.

Indrukwekkende verbetering

Tesla is de update voor Autopilot gefaseerd aan het uitrollen. Inmiddels zijn al diverse filmpjes geüpload door bestuurders waaruit blijkt dat het systeem op indrukwekkende wijze verbeterd is. Het wisselen van rijbaan op de snelweg verloopt vloeiender, en het ‘pingpongen’ tussen de wegmarkeringen is verminderd, zodat de auto netjes in het midden van de rijbaan blijft. Ook in scherpe bochten en op smalle wegen zou Autopilot betrouwbaarder zijn.

In de beelden hieronder ziet u hoe een Tesla Model X moeiteloos navigeert over een kronkelweg in het donker. In andere filmpjes is te zien hoe de Tesla over een smalle brug rijdt en een scherpe bocht op de snelweg neemt.

Volledig zelfrijdende Tesla

Alle elektrische auto’s van Tesla beschikken over hardware die volledig automatische besturing mogelijk maakt. Het Amerikaanse bedrijf werkt aan een volledig autonome functie waarmee u in de toekomst zowel korte als lange ritten kunt maken zonder dat u het stuur of de pedalen hoeft te gebruiken. Op dit moment kan een Tesla al zelfstandig sturen, remmen, accelereren en wisselen van rijbaan. Ook neemt de elektrische auto zelfstandig op- en afritten en zoekt hij een parkeerplek voor u op.

Een elektrische Tesla leasen met vriendelijke bijtelling bij ActivLease

Wilt u ook ervaren hoe het is om in een leaseauto van Tesla te rijden? U kan bij ons reeds de Tesla Model S en Model X leasen, en binnenkort ook de langverwachte Model 3. Vraag in 2018 een leaseofferte aan en u profiteert nog van de lage bijtelling van vier procent. ActivLease is uw elektrische lease expert. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag bij het maken van de elektrische overstap. Doe ook mee met het nieuwe leasen!

Bron: Teslarati

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla Model S en Model X ontvangen grote update...