ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogTikTok komt naar de Mercedes E-Klasse in nieuw...

TikTok komt naar de Mercedes E-Klasse in nieuw interieur

23-02-2023
TikTok komt naar de Mercedes E-Klasse in nieuw interieur

Entertainment in de auto wordt steeds belangrijker. Comfortabel van A naar B kunnen rijden is niet meer genoeg, we willen tussendoor ook een beetje vermaakt worden. Die boodschap heeft de nieuwe Mercedes E-Klasse goed begrepen. De luxe zakenauto zit voortaan vol met schermen en komt zelfs met een ingebouwde TikTok-app en selfiecamera! Het Duitse merk toont de allereerste beelden en details van de vernieuwde E-Klasse, die u later dit jaar kan leasen.

TikTok in de E-Klasse

Mercedes-Benz slaat de handen ineen met TikTok om de sociale media-app naar zijn auto’s te brengen. De nieuwe Mercedes E-Klasse heeft dus de primeur. Niet te missen voor leaserijders die met de tijd mee willen gaan, want tegenwoordig willen we ook onderweg kunnen liken en volgers op de hoogte houden. Uiteraard kunnen we niet door onze TikTok-feed scrollen tijdens het rijden maar is de app alleen te gebruiken wanneer de auto veilig geparkeerd staat.

MBUX Superscreen

Naast de samenwerking met TikTok onthult Mercedes gelijk wat beelden van het nieuwe E-Klasse interieur. Dat ziet er ontzettend fraai uit, met een strakke vormgeving, actieve sfeerverlichting rondom en een verzameling gigantische schermen dat Mercedes het MBUX Superscreen noemt. Dat lijkt op het Hyperscreen uit de elektrische modellen van het merk, maar dan met het scherm achter het stuur losgekoppeld van de rest.

Mercedes-Benz E-Klasse MBUX Superscreen

Selfiecamera

Er zit voortaan ook een selfie- en videocamera bovenop het dashboard van de E-Klasse. Leuk om even een gekke foto te maken en te delen op sociale media, of om een videovergadering te houden met collega’s via Zoom. Het infotainmentsysteem is daarnaast voorzien van een nieuwe sterke boordcomputer zodat er games als Angry Birds op gespeeld kunnen worden en de bediening lekker vlot loopt.

Nieuwe Mercedes E-Klasse zakelijk leasen kan vanaf zomer 2023

De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse is vanaf aankomende zomer beschikbaar. Eerst is de E-Klasse Limousine aan de beurt, later volgt de E-Klasse Estate. Wie liever volledig elektrisch rijdt kan ook kiezen voor de Mercedes EQE, die is verkozen tot EV van het Jaar 2023. Bent u op zoek naar een Mercedes als leaseauto? Bij ActivLease kunt u alle modellen van het Duitse automerk zakelijk leasen. Ontdek hier al onze Mercedes-Benz leaseaanbiedingen.

Bron: Mercedes-Benz

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTikTok komt naar de Mercedes E-Klasse in nieuw...