ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Toekomstige elektrische leaseauto's gebruiken t...

Toekomstige elektrische leaseauto's gebruiken technologie uit Seat eMii prototype

28-02-2017

Toekomstige elektrische leaseauto's gebruiken technologie uit Seat eMii prototype

Ook Seat is overtuigd van de elektrische revolutie en wil spoedig een eigen elektrische range leverbaar maken voor leasing. Zover is het nu nog niet maar een interessant nieuw experiment is wel gestart. Seat kondigde deze week op het Mobile World Congress in Barcelona de Seat eMii aan. Een totaal elektrische conceptauto die veel nieuwe technologie gaat testen voor elektrische Seats die medio 2019 klaar moeten zijn.

Seat eMii gebaseerd op Volkswagen e-Up

ActivLease is uw elektrische leaseintermediair en is altijd op de uitkijk naar spannende nieuwe technologie voor onze leaseauto’s. De Seat eMii voldoet zeer zeker aan die maatstaf. De eMii is gestoeld op de Volkswagen e-Up met een elektrische motor met een vermogen van 82 pk. 150 kilometer kan de Seat eMii bij benadering afleggen. Wel is de Seat eMii vlotter met de acceleratie en haalt de compacte stekkerauto 100 kilometer per uur in 11,3 seconden.

Nieuwe navigatiesoftware voor uw leaseauto

Seat stelt 10 prototype eMii’s beschikbaar voor testritten op en rond Barcelona. De elektrische auto’s gaan nieuwe connectiviteitssoftware toepassen in het alledaagse verkeer. Seat verwacht dat de elektrische auto’s waardevolle gegevens verzamelen voor navigatiesystemen in nieuwe Seat-modellen vanaf 2018. De autoproducent wil dat navigatiesystemen routes berekenen aan de hand van filedrukte en het betreffende tijdstip van de dag. Ook moeten de navigatiesystemen zelf weten waar beschikbare parkeerplaatsen zijn. Uiterst handige informatie waar ook andere fabrikanten zich het hoofd over breken.

Seat eMii prototype

Doe mee en lease elektrische met vriendelijke bijtelling

Een nieuwe elektrische autorange van Seat wordt eind 2018 of begin 2019 verwacht. ActivLease is reeds aan het uitkijken en heeft nu al een grote voorraad elektrische auto’s beschikbaar voor leasen. Een elektrische auto wordt ook in 2017 fiscaal gestimuleerd aan de hand van de vriendelijke 4% bijtelling. U kan aan onze vriendelijke medewerkers alles vragen over de Nederlandse belastingregels voor een elektrische auto lease. Vraag om gratis advies of vraag een leaseofferte aan. Bekijk ook onze uiterst handige oplosssingen voor het thuisladen van uw elektrische auto’s. Voor onze huidige Seat leasevoorraad, kan u hier kijken.

Tags
Seat
Relevante artikelen

De gloednieuwe Seat Tarraco SUV zoekt het hogerop

20-09-2018 | Seat heeft het doek getrokken van zijn grootste SUV ooit: de Seat Tarraco. Het is...

Lees verder

De Seat Tarraco SUV, het zevenzits bagagebeest van Seat

03-07-2018 | Seat heeft met de Arona en Ateca al twee succesvolle SUV's op de markt voor leasea...

Lees verder

Eerste elektrische leaseauto van Seat komt in 2020, krijgt een grote actieradius

26-03-2018 | Bij Seat gaat het vizier de komende jaren op elektrisch rijden. Het Spaanse autome...

Lees verder

Seat breidt leaseaanbod uit met compacte crossover Arona

11-07-2017 | De Seat Ateca SUV is een succes in de lease en dus kan een kleiner model niet uitb...

Lees verder