ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogTrekhaak onder uw Hyundai KONA Electric? Dit is...

Trekhaak onder uw Hyundai KONA Electric? Dit is er mogelijk

20-02-2019
Trekhaak onder uw Hyundai KONA Electric? Dit is er mogelijk

De Hyundai KONA Electric is een zeer geschikte leaseauto voor sportieve mensen. De elektrische auto is niet goedgekeurd voor een aanhanger of trekhaak, maar kan vanaf nu wel besteld worden met een speciale fietsendrager. Het maakt van de KONA Electric met 449 km range een nog completere auto waarmee u prima op reis kan! ActivLease is uw expert in KONA Electric leasing en geeft u de details. Meteen een leaseofferte aanvragen kan ook!

Trekhaak voor Hyundai KONA Electric

De Hyundai KONA Electric kunt u bestellen met een fietsendrager trekhaak. De elektrische auto mag niets trekken, maar dankzij een afneembare kogel met disselblokkering is de trekhaak wel in staat om verticale last te dragen. De set bestaat uit een montagebeugel, een kabelset en een fietsendrager. Deze is eenvoudig te bevestigen en geschikt voor maximaal 80 kilo verticale last. Ideaal dus voor het vervoeren van twee (elektrische) fietsen. En u heeft veel makkelijker toegang tot uw bagage dan via het dak!

Hyundai KONA Electric fietsendrager

Dakdrager en dakkoffer

Toch liever uw bagage op het dak vervoeren? Kies dan voor een dakfietsdrager of dakkoffer. Deze zijn speciaal voor de KONA Electric ontworpen en maken het mogelijk om stevig en veilig uw fietsen, surfplanken of andere accessoires mee te nemen. Ook levert Hyundai een ski- en snowboarddrager voor op wintersport.

KONA Electric bestellen met fietsendrager bij ActivLease

Een Hyundai KONA Electric bestellen met fietsendrager? Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en berekenen voor u een vrijblijvende offerte. Als intermediair kunnen wij alle KONA EV uitvoeringen en opties leveren. Momenteel is het een van de meest aangevraagde elektrische leaseauto's van Nederland! En gaat u zakelijk elektrisch rijden, dan profiteert u van de lage 4% bijtelling!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTrekhaak onder uw Hyundai KONA Electric? Dit is...