ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Twee nieuwe Tesla Model 3 versies komen eraan

25-05-2018

Twee nieuwe Tesla Model 3 versies komen eraan

Tesla oprichter Elon Musk zit reeds maanden in productiehel met de Tesla Model 3 en diens uiterst lange orderlijst. Toch weerhoudt dat de automaker er niet om twee nieuwe varianten van de Tesla Model 3 aan te kondigen. Deze versies krijgen twee motoren met four wheel drive als optie. Ook gaan ze iets harder en een stukje duurder. ActivLease kijkt uit naar de Tesla Model 3 maar wegens de productieproblemen is een leveringsdatum voor Nederland moeilijk te zeggen. U kan door onze vriendelijke medewerkers op de hoogte gehouden worden of een van onze elektrische auto’s leasen uit voorraad. In 2018 een elektrische auto leasen betekent dat u in aanmerking komt voor de vriendelijke bijtelling van vier procent.

De Tesla Model 3 wordt de betaalbare variant van de uiterst populaire Tesla Model S en Tesla Model X. Elon Musk heeft als doel gesteld om 5000 auto’s te bouwen per week, maar door productieproblemen staat de stand op dit moment op circa 3500 Model 3 auto’s per week. De Tesla-oprichter blijft desalniettemin vooruit kijken en kondigde daarom twee nieuwe Model 3 varianten aan.

Tesla Model 3 met twee motoren

Deze Tesla Model 3 versies hebben twee motoren en optioneel een four wheel drive. Het is de snellere performance versie van de Model 3, die in 3,5 seconden uit stilstand een snelheid van 97 kilometer per uur kan bereiken. De topsnelheid is geklokt op 250 kilometer per uur en de maximale actieradius moet 500 kilometer kunnen bereiken. Musk schrijft dat hij circa 15 procent sneller is dan de BMW M3 en ook een betere wegligging heeft. Voor al dat goeds komt er wel een hoger prijskaartje want het topmodel gaat 78.000 dollar kosten.

Tesla model 3 actieradius

De tweede nieuwe Model 3 versies levert Tesla eveneens met twee motoren en optioneel four wheel drive. Deze variant haalt een topsnelheid van 225 kilometer per uur en bereikt 0 naar 100 in circa 4,5 seconden. De actieradius van 500 kilometer blijft en het prijskaartje van 49.000 dollar is maar een paar duizend dollar hoger dan het model dat nu geproduceerd wordt in de Tesla fabrieken.

Tesla Model 3

Tesla Model 3 leasen? Blijf op de hoogte bij ActivLease!

Door de productieproblemen kan ActivLease nog geen informatie geven over leveringstijden, maar u kan door onze vriendelijke medewerkers op de hoogte gehouden worden indien u dat wenst. ActivLease is uw leaseintermediair met een uiterst grote voorraad elektrische topmodellen, zoals de Nissan Leaf, BMW i3, Volkswagen e-Golf en Hyundai KONA Electric. Sluit u uw elektrische auto lease in 2018 af dan profiteert u van de vriendelijke bijtelling van vier procent. ActivLease helpt u bij iedere stap van de elektrische omslag.

Bron: Autovisie

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTwee nieuwe Tesla Model 3 versies komen eraan