ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Vanaf nu least u de nieuwe Audi A3 ook als Plug-in Hybride

05-10-2020

Vanaf nu least u de nieuwe Audi A3 ook als Plug-in Hybride

Eerder dit jaar introduceerde Audi de volledig vernieuwde A3 Sportback. Nu heeft Audi nieuwe plug-in hybride technologie beschikbaar gemaakt voor het nieuwe model. De Audi A3 PHEV zal door het leven gaan als A3 Sportback 40 TFSI e en krijgt een grotere elektrische actieradius dan het vorige model. Vanaf december staat hij naar verwachting bij de dealers. Natuurlijk is hij dan ook te leasen bij ActivLease!

Nieuw accupakket voor meer actieradius

De nieuwe A3 Plug-in Hybride heeft een in de vloer gemonteerd accupakket van 13 kWh. Dit is 48% meer dan in de vorige generatie A3 Plug-in Hybride. Dit is hetzelfde accupakket wat we onlangs al zagen verschijnen in de nieuwe Volkswagen Golf GTE. Dankzij het nieuwe accupakket is het volgens Audi mogelijk om tot wel 67 kilometer volledig elektrisch te rijden en dat is tot wel 20 kilometer verder dan de vorige generatie A3! Hierdoor wordt het voor nog meer leaserijders mogelijk om al hun dagelijkse ritten volledig elektrisch af te leggen.

Bepaal zelf hoe en wanneer de opgeslagen energie wordt ingezet

Rijdt u niet volledig elektrisch? Dan werken de brandstof- en elektromotor samen. De hybride modus heeft daarnaast 2 mogelijkheden om energie terug te winnen. Met ‘battery hold’ wordt de hoeveelheid energie in de accu gehandhaafd, zodat u die later nog kunt inzetten. In ‘charge mode’ gaat er zoveel mogelijk energie de accu in. De meeste remacties worden hierbij gedaan door de elektromotor. Op het digitale instrumentarium wordt live de werking van het hybride systeem weergegeven en het centrale touchscreen laat de energiestromen zien.

Eind dit jaar te leasen bij ActivLease

Vanaf eind oktober moet de A3 Sportback 40 TFSI e te bestellen zijn en dan wordt hij in december in op de Nederlandse markt verwacht. De exacte prijzen zal Audi ook rond die tijd bekend maken. Wilt u snel rijden in de nieuwe deels elektrische A3? Informeer dan alvast bij een van onze vriendelijke medewerkers!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVanaf nu least u de nieuwe Audi A3 ook als Plug...