ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Veel personaliseringsopties bij nieuwe Volvo XC...

Veel personaliseringsopties bij nieuwe Volvo XC40 lease

24-07-2017

Veel personaliseringsopties bij nieuwe Volvo XC40 lease

Volvo heeft weer wat informatie losgelaten over het leasen van de aankomende XC40 SUV. Eerder wisten we u te vertellen dat de nieuwe leaseauto op het CMA-platform komt te staan. Nu blijkt dat hij tot de meest stijlvolle modellen van het Zweedse merk zal behoren, want de nieuwkomer krijgt een groot aantal personaliseringsmogelijkheden. Bij ActivLease kijken we alvast uit naar de officiële onthulling van de Volvo XC40. Voor alle andere Volvo leasemodellen kunt u bij ons een offerte aanvragen.

Tientallen kleurencombinaties

Verlangt u naar meer creativiteit bij het samenstellen van een leaseauto? Dan zit u bij de XC40 goed. In een persbericht laat Volvo namelijk weten dat er tientallen kleurencombinaties mogelijk zijn voor het exterieur en interieur, meer dan bij huidige Volvo leaseauto’s. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende two-tone laksoorten, en het interieur kan ‘gedurfd speels’ of ‘stijlvol premium’ aangekleed worden. Als voorbeeld noemt Volvo een vloerbekleding in Lava Orange of een Oxide Red-gekleurde afwerking.

Volgens Volvo willen bestuurders ‘een leaseauto die hun persoonlijkheid reflecteert.’ Daarom was voor de XC40 een brede keuze aan kleuren en materialen wenselijk. Het model moet op die manier een frisse, energieke look uitstralen en zich beter kunnen onderscheiden in het populaire segment voor compacte SUV’s. Bij het kiezen van materialen en carrosseriekleuren heeft Volvo zich laten inspireren door stedelijke architectuur en cartografie.

Volvo XC40 SUV

Volvo XC40 materiaal Volvo XC40 materiaal Volvo XC40 materiaal Volvo XC40 materiaal Volvo XC40 materiaal

Ook als plug-in hybride

De Volvo XC40 is het instapmodel van de nieuwe 40-serie. De kleine SUV komt op het Compact Modular Architecture (CMA-)platform te staan, een speciaal ontworpen platform waar ook de vol elektrische Volvo gebruik van gaat maken. De Zweden richten zich voor de nabije toekomst volledig op elektrische auto’s en hybrids, dus de XC40 zal naar verwachting ook te leasen zijn als Twin Engine plug-in hybride versie.

Een Volvo leasen doet u bij ActivLease!

Voor Volvo zijn spannende tijden aangebroken. Naast de aanstaande onthulling van de XC40 heeft het onlangs de vernieuwde XC60 op de markt gebracht. Ook de S60 en V60 krijgen nog een heruitgave, terwijl voor 2019 een volledig elektrisch model op de planning staat. Op de nieuwspagina van ActivLease kunt u alle ontwikkelingen volgen rondom het Zweedse automerk. Als lease intermediair hebben wij bovendien een groot aanbod Volvo modellen klaarstaan voor leasing. Vraag online een offerte aan bij onze vriendelijke leaseprofessionals, zij helpen u graag op weg!

Bron: Volvo

Relevante artikelen

Deze 7 leaseauto's zijn genomineerd voor Auto van het Jaar 2018

28-11-2017 | De finalisten voor de titel Auto van het Jaar 2018 zijn bekendgemaakt. Een selecti...

Lees verder

Veelbelovende elektrische auto's voor 2018/2019 [UPDATE]

16-07-2018 | Automobilisten gaan een aantal spannende jaren tegemoet! Dankzij de ontwikkeling v...

Lees verder

Volvo XC40 'overtreft alle verwachtingen', Volvo breidt productie uit

11-07-2018 | De Volvo XC40 is de nieuwste SUV van Volvo en tevens één van de populairste leasea...

Lees verder

Nieuwe Volvo S60 ziet het levenslicht, krijgt twee plug-in hybride versies

22-06-2018 | Na de nieuwe V60 heeft Volvo nu ook de nieuwe generatie S60 officieel gepresenteer...

Lees verder