ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogVolvo kiest voor elektrisch rijden met 5 elektr...

Volvo kiest voor elektrisch rijden met 5 elektrische modellen vanaf 2019

12-07-2017

Volvo kiest voor elektrisch rijden met 5 elektrische modellen vanaf 2019

Automerk Volvo gaat zich helemaal richten op elektrisch rijden. De Zweden werken momenteel aan een serie nieuwe modellen die vanaf 2019 worden geïntroduceerd. Geen enkel model wordt meer met louter een verbrandingsmotor geleverd. Volvo gaat zich totaal richten op elektrische auto’s en hybrids. Het einde van de Volvo met verbrandingsmotor is daarmee in zicht. Doe ook mee met de elektrische omslag en vraag een leaseofferte aan voor een van onze elektrische voorraadmodellen. Elektrisch leasen in 2017 betekent maar vier procent bijtelling.

Vijf volledig elektrische Volvo modellen

Volvo heeft een aantal hybride modellen waaronder de Volvo S90 en V90, en de Volvo XC60 en XC90. Deze zijn alleen te leasen bij ActivLease. Tussen 2019 en 2021 voegt het Zweedse automerk daar vijf volledig elektrisch aangedreven auto’s aan toe. Twee modellen worden uitgebracht onder dochtermerk Polestar. Ook brengt Volvo meerdere plug-in hybrid auto’s uit in de komende jaren.

Volvo XC60

1 miljoen elektrische auto’s in 2025

Het doel voor Volvo is om in 2025 1 miljoen elektrisch aangedreven auto’s te hebben geleverd. Volvo zet zich reeds jaren in om de uitstoot van zijn auto’s lager te krijgen. Niet alleen wordt het aangespoord in verscheidene landen waaronder Nederland, de Chinese markt wordt telkens belangrijker want de steden in dat land hebben te maken met uiterst veel luchtvervuiling. Volvo ziet hier ruimte om te groeien als een schoon automerk.

Elektrisch leasen? Dat doet u bij ActivLease!

De vraag naar elektrische auto’s neemt wereldwijd significant toe, zo zegt Volvo CEO Håkan Samuelsson. ActivLease ziet ook een toename in het aantal leaseoffertes voor elektrische leaseauto’s. Wij hebben een grote voorraad modellen die geen CO2 uitstoten. Deze modellen komen in aanmerking voor de vriendelijke 4 procent bijtelling in 2017. Vraag een leaseofferte aan bij onze leaseprofessionals, dan kan u binnenkort elektrisch rijden.

Bron: NU.nl

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolvo kiest voor elektrisch rijden met 5 elektr...