ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Verbeter uw Volkswagen e-Golf actieradius met een warmtepomp

13-02-2018

Verbeter uw Volkswagen e-Golf actieradius met een warmtepomp

De Volkswagen e-Golf is niet meer te stoppen. Nederland is fan van de elektrische auto, die het comfort van een reguliere Golf combineert met een groot elektrisch bereik. Wist u dat u de actieradius van de e-Golf kan verbeteren? Met de optionele warmtepomp maakt u nog meer elektrische kilometers dan voorheen. De VW e-Golf leasen uit voorraad kan bij ActivLease in alle uitvoeringen en ook in 2018 profiteert u van de gunstige vier procent bijtelling.

Volkswagen e-Golf actieradius verbeteren

De warmtepomp is een slimme manier om de actieradius van de Volkswagen e-Golf te verbeteren. Deze moderne pomp vermindert het energieverbruik door het interieur te verwarmen met energie van de buitenlucht. Zo kunt u genieten van airconditioning of verwarming zonder de batterij van de e-Golf extra te belasten. Door de actieradius van de VW e-Golf te optimaliseren met een warmtepomp rijdt u dus nóg meer elektrische kilometers, zelfs bij lage temperaturen.

300 kilometer NEDC-actieradius

De Volkswagen e-Golf heeft een actieradius van 300 kilometer NEDC. Hiermee kunt u verder rijden op een volle accu dan in menig ander elektrische leaseauto. Tegelijkertijd is de nieuwe e-Golf voorzien van allerlei kenmerken die niet mogen ontbreken in een moderne zakenauto, zoals het Discover Pro navigatiesysteem, Adaptive Cruise Control en een achteruitrijcamera. En dat alles voor een zeer voordelige leaseprijs.

Lease de Volkswagen e-Golf met warmtepomp bij ActivLease!

De Volkswagen e-Golf met warmtepomp is bij ActivLease uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat u al binnen twee weken kunt rijden! Bekijk ons aanbod e-Golf modellen met lage bijtelling van vier procent en vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers. ActivLease is elektrisch lease expert en helpt u graag bij het maken van de elektrische overstap. Wist u dat wij het plaatsen van een laadstation aan huis voor u verzorgen? Doe ook mee met het nieuwe leasen en vraag een Volkswagen e-Golf leaseofferte aan bij ActivLease!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVerbeter uw Volkswagen e-Golf actieradius met e...