ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVernieuwde Renault Zoe heeft meer elektrisch ri...

Vernieuwde Renault Zoe heeft meer elektrisch rijbereik én laadmogelijkheden

18-06-2019
Vernieuwde Renault Zoe heeft meer elektrisch rijbereik én laadmogelijkheden

Als het gaat om elektrisch rijden is Renault al jarenlang koploper en het merk komt nu met een forse upgrade van zijn elektrische bestseller, de Renault Zoe. De Franse stekkerbolide heeft een groter accupakket van 52 kWh en een rijbereik van maar liefst 390 km. Een sterk antwoord op de toenemende concurrentie van bijvoorbeeld de Peugeot e-208! Lees verder voor de details en lease de Renault Zoe Z.E. 50 later dit jaar bij ActivLease.

Stoerder dan zijn voorganger

Wat meteen opvalt is dat de Renault Zoe een stuk stoerder en sportiever oogt dan zijn voorganger. Dat is vooral te danken aan de nieuwe LED-koplampen en maximaal 17 inch lichtmetalen velgen. Ook het interieur is aangepakt. Het instrumentarium achter het stuur is volledig digitaal en het centrale touchscreen verbeterd, wat het bedienen van de multimedia en navigatie ten goede komt. Daarnaast heeft de Zoe nu een rijstand waarmee one pedal driving mogelijk is zoals in bijvoorbeeld de Kia e-Niro.

De nieuwe Renault Zoe

390 km actieradius

Maar de belangrijkste update heeft onderhuids plaatsgevonden. De accucapaciteit van de Zoe is opgewaardeerd van 41 kWh naar 52 kWh. Dat levert een actieradius op van maar liefst 390 kilometer op basis van de WLTP! Een indrukwekkende verbetering, zeker omdat de auto niets aan ruimte heeft ingeleverd. Met de verbeterde range heeft de Zoe meteen een belangrijk voordeel ten opzichte van belangrijke concurrenten zoals de Opel Corsa-e (330 km range) en de Peugeot e-208 (340 km range).

Nu ook snelladen

De Zoe is nu ook geschikt voor écht snelladen. Via de CCS-aansluiting in de neus kan de accu opgeladen worden met een snelheid van 50 kW DC. Volgens Renault komt dat neer op 150 km actieradius ‘bijtanken’ in 30 minuten. Bij een openbaar laadpunt met 22 kW heeft u in ongeveer een uur weer 125 km bereik terug.

Renault Zoe interieur

R135 elektromotor

Renault levert de Zoe-facelift in twee varianten: als R110 en R135. Die laatste is goed voor 27 pk extra vermogen en een koppel van 245 Nm. Voor een sprint van 0 naar 100 km/u zijn minder dan tien seconden nodig en de topsnelheid is verhoogd naar 140 km/u. Als het gaat om rijprestaties is de Renault Zoe dus weer helemaal bij de tijd.

Lease de Renault Zoe met 52 kWh accu bij ActivLease

De nieuwe Renault Zoe Z.E 50 met verbeterde accu is vanaf deze herfst beschikbaar. Over de prijzen heeft Renault niets bekendgemaakt maar zodra wij meer informatie hebben kunt u dit vinden op onze nieuwspagina. Elektrisch rijden in de Renault Zoe is voor zakelijke rijders extra aantrekkelijk vanwege de lage 4% bijtelling. ActivLease is expert in elektrisch leasen en onze vriendelijke medewerkers vertellen u er graag alles over. Onze gehele leasevoorraad kunt u direct online bekijken.

Bron: Renault

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVernieuwde Renault Zoe heeft meer elektrisch ri...