ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVideo: De Mercedes EQV op de IAA Frankfurt

Video: De Mercedes EQV op de IAA Frankfurt

20-09-2019
Video: De Mercedes EQV op de IAA Frankfurt

De Mercedes-Benz EQV schitterde op de IAA autobeurs en bezoekers konden voor het eerst het personenbusje van dichtbij bewonderen. Mercedes opent binnenkort al de orderboeken voor de elektrische MPV. Kunnen de Duitsers de Nissan e-NV200 verslaan op de elektrische markt? Wat gaat Mercedes doen om de EQV in Nederland een succes te maken?

Zee aan ruimte in de Mercedes EQV

Elektrische autofan Bjorn Nyland heeft een uitgebreide video gemaakt waarin hij de Mercedes EQV grondig inspecteert. Wat opvalt is de zee aan ruimte van binnen en hoe veel opladers er overal zitten verstopt. Als u een 12-volt oplader zoekt, hoeft u vrijwel nooit te reiken, ongeacht waar u zit in de Mercedes EQV. Met 8 personen in het busje zitten is ook geen enkel probleem.

De comfortabele stoelen zitten op rails en kunnen zo ingesteld worden als u wil. Ze zijn bovendien makkelijk op te vouwen en te verwijderen voor meer ruimte. Wat tevens opvalt is de geweldige lichtinval in het elektrische busje. Dat komt door maar liefst 2 panoramadaken.

Bekijk het filmpje hieronder.

400 kilometer elektrisch bereik naar schatting

De Mercedes EQV heeft minder luxe materialen dan de Mercedes EQC, maar het is nog steeds een grote stap ten opzichte van de Nissan e-NV200. De Duitse kwaliteit zit hem ook in de details, zoals hoe goed de geluidsisolatie in de elektrische personenbus is. De actieradius wordt nu geschat op circa 400 kilometer, wat uiterst indrukwekkend is.

Elektrisch leasen met 4% bijtelling bij ActivLease

In Nederland gaan de orderboeken voor de Mercedes EQV. Hou ActivLease in de gaten voor meer informatie of neem contact op met onze vriendelijke medewerkers als u persoonlijke updates wil ontvangen. ActivLease is uw elektrische lease-expert, dus als u dit jaar nog elektrisch wil rijden, wij hebben een grote voorraad uitstekende elektrische modellen. Lease in 2019 en profiteer van de vriendelijke 4% bijtelling!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: De Mercedes EQV op de IAA Frankfurt