ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sMercedes-BenzEQC

Mercedes-Benz EQC zakelijk leasen

Mercedes-Benz EQC leasen

De Mercedes-Benz EQC is de allereerste volledig elektrisch SUV van Mercedes. Hij tilt elektrisch rijden naar een niveau dat Mercedes rijders gewend zijn. Elegant in zijn uitstraling en volledig emissievrij op de weg. Van binnen is de EQC supermodern, met een volledig digitaal cockpit en een premium afwerking die u van het merk mag verwachten. Het is dé droomauto voor zakelijke rijders die elektrisch willen rijden met het Mercedes-gevoel.

Lease acties voor de Mercedes-Benz EQC bij ActivLease

80kWh 400 4MATIC Luxury Line
Mercedes-Benz EQC
Beste prijs
80kWh 400 4MATIC Luxury Line
Netto bijtelling:
€ 433,-
Actieradius:
411 km
Leaseprijs:
€ 879,-
80kWh 400 4MATIC AMG Line
Mercedes-Benz EQC
Actie
80kWh 400 4MATIC AMG Line
Netto bijtelling:
€ 466,-
Actieradius:
411 km
Leaseprijs:
€ 985,-

DIRECT ALLE PRIJZEN

De Mercedes-Benz EQC is beschikbaar voor verschillende leasevormen, zoals full operational lease en financial lease. Bekijk hieronder de prijzen en vraag een vrijblijvende leaseofferte aan. Meer weten? U kunt ook direct contact opnemen met ActivLease. Onze vriendelijke medewerkers zijn expert in elektrisch leasen en helpen u graag op weg.

411 km WLTP actieradius

De Mercedes EQC rekent voorgoed af met uw range anxiety. De auto beschikt namelijk over een grote batterij die een WLTP-actieradius mogelijk maakt van wel 411 kilometer. Mercedes heeft het accupakket onder de bodem van de auto bevestigd, zodat het niet koste gaat van de binnenruimte en het rijcomfort. De EQC heeft daarnaast verschillende instelbare rijmodi, waarmee u kiest voor extra comfort of juist een optimale range.

Opladen met 110 kW

De krachtige accu van de Mercedes EQC kan een hoog laadvermogen aan. Onderweg opladen kan met maximaal 110 kW bij snelladers van bijvoorbeeld Fastned en IONITY. Hier kunt u in een half uur meer dan 270 kilometer bijladen. Mercedes levert een wallbox met een maximaal laadvermogen van 7,4 kW. Hiermee kunt u de EQC thuis volledig opladen in ongeveer 8 uur.

Kenmerkend comfort

De krachtige, stille aandrijving is niet het enige grensverleggend kenmerk van de Mercedes EQC. Ook op het gebied van comfort kunt u rekenen op het allerbeste in dit segment. De auto zit vol met intelligente technologie die u helpt ontspannen zoals geventileerde en verwarmbare massagestoelen, sfeerverlichting, surround sound en een zelflerend infotainmentsysteem dat steeds beter begrijpt wat uw voorkeuren zijn. Onze leaseadviseurs vertellen u graag meer over de standaarduitrusting van de EQC.

Autonoom rijden

De rijassistentiesystemen van de EQC helpen u om veilig en ontspannen te rijden. De auto kan de juiste snelheid en afstand tot uw voorligger afstemmen, assisteren bij het parkeren en verkeersborden herkennen. Met het rijassistentiepakket wordt deels autonoom rijden mogelijk. U wordt dan geholpen bij het optrekken, afremmen, het wisselen van rijbaan en bij een afslag of kruispunt.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sMercedes-BenzEQC