ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Video: Kia EV6 Review - Is dit de beste Kia ooit?

05-11-2021

Video: Kia EV6 Review - Is dit de beste Kia ooit?

Kia heeft met de e-Niro al een hele succesvolle elektrische leaseauto op z’n naam staan, maar met de nieuwe EV6 pakken de Koreanen het radicaal anders aan. Dit is de eerste Kia die speciaal als EV is ontworpen én introduceert een volledig nieuwe designtaal voor het merk. Naast het spraakmakende ontwerp met scherpe voorkant en opvallende achterkant is hij ook voorzien van razendsnelle laadtechnologie. De Kia EV6 maakt gebruik van hetzelfde platform als de Hyundai IONIQ 5 en daarom hebben de auto’s veel technische gelijkenissen. Is de EV6 inderdaad de sportiefste van het stel? U ziet het in onze EV TEST!

Offerte aanvragen

Welkom bij onze EV TEST

In deze videoreeks laten we alles zien wat u moet weten over de nieuwste elektrische modellen. De test doen we steeds op dezelfde manier waardoor u makkelijk elke elektrische auto kan vergelijken. Vaste onderdelen zijn het design, het gebruik en plezier. We kijken naar het design en praktische zaken zoals een trekhaak. Bij het interieur kijken we naar de kofferbak, ruimte en multimedia. Actieradius en laden is een veel besproken onderwerp bij EV's, ook hier vertellen we alles over. Wat een elektrische auto aantrekkelijk maakt is het plezier dat je ermee kan hebben. Natuurlijk vanwege de prestaties en het comfort, maar ook door de fiscale voordelen. Aan het einde van de review maken we altijd een vergelijking, zodat u beter weet welke leaseauto bij u past.

De Kia EV6 leasen bij ActivLease

Wilt u na het zien van de EV TEST ook zelf de Kia EV6 leasen? Of twijfelt u nog of de Hyundai IONIQ 5 toch beter past? Ook van de IONIQ 5 hebben wij al een EV TEST gemaakt. De Kia EV6 is bij ActivLease nog uit voorraad te leasen, waardoor u nog dit jaar kunt instappen. Hierdoor profiteert u nog net op tijd van de lage 12% bijtelling, voordat deze volgend jaar omhoog gaat. Vraag gerust een vrijblijvende leaseofferte aan of neem contact op met onze lease adviseurs.

Tags
Kia Kia EV6

Lease acties voor de Kia EV6 bij ActivLease

58kWh RWD
Kia EV6
Beste prijs
58kWh RWD
Netto bijtelling:
€ 172,-
Actieradius:
400 km
Leaseprijs:
€ 536,-
77.4kWh RWD GT-Line - MEEST GEKOZEN
Kia EV6
Actie
77.4kWh RWD GT-Line - MEEST GEKOZEN
Netto bijtelling:
€ 256,-
Actieradius:
528 km
Leaseprijs:
€ 669,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: Kia EV6 Review - Is dit de beste Kia ooit?