ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Video: Tesla Model 3 2021 review - is de Model 3 nóg beter dan eerst?

30-04-2021

Video: Tesla Model 3 2021 review - is de Model 3 nóg beter dan eerst?

De Tesla Model 3 is sinds zijn lancering een gigantisch succes en Tesla heeft alle verkooprecords voor elektrische auto’s verbroken. Of u nu de Standard Range, Long Range of Performance variant gaat leasen, elke Model 3 levert krachtige prestaties en een grote actieradius. Ook zijn onder andere stoelverwarming en een panorama dak standaard én wordt de auto voorzien van nieuwe functies dankzij over-the-air updates. De Model 3 heeft nu een update gekregen waarbij verschillende onderdelen zijn verbeterd. Is de Model 3 2021 nu nog beter dan eerst? ActivLease zoekt het uit in deze nieuwe EV TEST.

Naast de nieuwste EV’s ook alles over elektrisch rijden

De test doen we steeds op dezelfde manier waardoor u makkelijk elke elektrische auto kan vergelijken. Vaste onderdelen zijn het design, het gebruik en plezier. We kijken naar het design en praktische zaken zoals een trekhaak of warmtepomp. Bij het interieur kijken we naar de kofferbak, ruimte en multimedia. Natuurlijk wilt u ook alles weten over hoe en waar u kunt laden en ook hier vertellen we alles over. Wat een elektrische auto aantrekkelijk maakt is het plezier dat je ermee kan hebben. Natuurlijk vanwege de prestaties en het comfort, maar ook door de fiscale voordelen. Aan het einde van de review maken we altijd een vergelijking, zodat u beter weet welke leaseauto bij u past.

De Tesla Model 3 leasen bij ActivLease

De Tesla Model 3 was al een van de beste en populairste elektrische auto's. Maar Tesla zit niet stil en past met de 2021 versie diverse verbeteringen toe. Met een actieradius van maximaal 614 kilometer blijft de Model 3 de concurrentie de baas en dankzij over-the-air updates blijft de Model 3 nog jaren lang verbeteringen en nieuwe functies krijgen. Wilt u de Tesla Model 3 leasen? Bij ActivLease kan dat tegen een scherp tarief en stapt u dankzij onze voorraadmodellen snel in. Wij hebben zelfs nog enkele modellen met 2020 kenteken, en dus slechts 8% bijtelling. Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan, of neem contact op met onze medewerkers.

Lease acties voor de Tesla Model 3 bij ActivLease

55kWh Standard Range Plus - SCHERP GEPRIJSD!
Tesla Model 3
Beste prijs
55kWh Standard Range Plus - SCHERP GEPRIJSD!
Netto bijtelling:
€ 209,-
Actieradius:
448 km
Leaseprijs:
€ 608,-
70kWh Long Range Dual Motor AWD - NERGENS ZO VOORDELIG!
Tesla Model 3
Beste prijs
70kWh Long Range Dual Motor AWD - NERGENS ZO VOORDELIG!
Netto bijtelling:
€ 264,-
Actieradius:
580 km
Leaseprijs:
€ 699,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: Tesla Model 3 2021 review - is de Model...