ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogVideo: Volvo XC40 Recharge heeft een verborgen...

Video: Volvo XC40 Recharge heeft een verborgen extra opbergruimte

07-04-2020

Video: Volvo XC40 Recharge heeft een verborgen extra opbergruimte

De Volvo XC40 Recharge is de eerste volledig elektrische auto van Volvo. En die zit vol met verborgen slimmigheden, zo blijkt. Want op de plek waar we bij een normale auto de verbrandingsmotor vinden, heeft de elektrische XC40 een frunk met extra opbergruimte. Volvo begint naar verwachting vanaf eind 2020 met de levering van de XC40 electric en u kunt hem nu al reserveren bij ActivLease.

Volvo XC40 Frunk

De Volvo XC40 Recharge heeft net als sommige andere elektrische auto’s een frunk, oftewel een front trunk. Dat is een kleine maar handige bagageruimte onder de motorkap met plek voor ruim 30 liter bagage! Hierin kunt u dingen kwijt voor easy access zoals oplaadkabels, schoonmaakspullen of een boodschappentas. Ideaal als u ruimte in de kofferbak wil besparen of verder geen ruimte meer over hebt. In het filmpje hieronder ziet u hoe de frunk van de XC40 Recharge geopend kan worden.

Praktische zakenauto

De extra opbergruimte is slechts één van de dingen die van de Volvo XC40 Recharge zo'n praktische zakenauto maken. Met een elektrisch rijbereik van meer dan 400 kilometer hoeft u bijvoorbeeld minder vaak op te laden dan met andere elektrische auto's. Daarnaast heeft hij een trekgewicht van 1.500 kg en is dus zeer geschikt als trekauto.

Lease de Volvo XC40 Recharge bij ActivLease

De Volvo XC40 Recharge is een compacte maar ruime SUV met plek voor 413 liter bagage achterin en allerlei handige opbergmogelijkheden. Bovendien wordt hij standaard geleverd met extra’s als stoelverwarming, DAB+, een elektrisch bedienbare achterklep en slimme assistentiesystemen. Een ideale zakenauto dus! Ook zo benieuwd naar de elektrische XC40? Reserveer uw exemplaar bij ActivLease om een persoonlijk leasevoorstel te ontvangen.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: Volvo XC40 Recharge heeft een verborgen...