ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVideo: Volvo XC40 Recharge is een compacte SUV...

Video: Volvo XC40 Recharge is een compacte SUV met 408 pk vermogen

21-05-2021

Video: Volvo XC40 Recharge is een compacte SUV met 408 pk vermogen

De XC40 Recharge is de eerste volledig elektrische Volvo. En ondanks dat de XC40 een bestaand model is dat ook met benzinemotor én als plug-in hybride te leasen is, levert Volvo met de elektrische variant zeker geen half werk. De brandstofmotor is vervangen voor maar liefst 2 elektromotoren. Deze 2 motoren zorgen samen voor een vierwielaangedreven elektrische SUV met een krachtig vermogen van 409 pk. Dit zorgt natuurlijk voor erg fijne rijeigenschappen!

Van 0 naar 100 in 4,9 seconden

De XC40 Recharge leent de techniek voor de aandrijving van de Polestar 2. Dit is een hele sportieve EV, terwijl de XC40 Recharge ook een hele ruime en praktische SUV is. Toch zijn de indrukwekkende eigenschappen van de Polestar 2 terug te zien in de prestaties van de Volvo. De compacte SUV is in staat om in 4,9 seconden accelereren van 0 naar 100 kilometer per uur. Dat is slechts een fractie langzamer dan de Polestar 2 Dual motor, die het in 4,7 kan. Dat is niets minder dan indrukwekkend!

Een krachtige SUV voor het hele gezin

Volvo heeft haar eerste elektrische model dan wel uitgerust met een indrukwekkend vermogen en acceleratie, ondertussen is het ook een comfortabele compacte SUV, met ruimte voor het hele gezin. Ondanks dat er 2 elektromotoren aan boort zijn heeft de XC40 Recharge een extra bagagevak aan de voorkant. Rijden kan erg ontspannen via One Pedal Drive. Hierbij gebruikt de auto regeneratief remmen, waardoor het rempedaal vrijwel niet meer nodig is. Tegelijkertijd wordt er energie teruggewonnen voor de accu!

De Volvo XC40 Recharge leasen bij ActivLease

Met zijn praktische ruimte, slimme Google infotainment én bijzonder krachtige prestaties is de Volvo XC40 Recharge een erg complete elektrische SUV. Dankzij de grote actieradius van 418 kilometer WLTP is hij daarnaast ook zeer geschikt voor alledaags gebruik. Voor meer informatie over de XC40 Recharge kunt u onze volledige EV TEST bekijken. De Volvo XC40 Recharge is nu uit voorraad te leasen bij ActivLease. Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan bij onze vriendelijke lease adviseurs en lease nog dit jaar met slechts 12% bijtelling!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: Volvo XC40 Recharge is een compacte SUV...