ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVideo: zo ziet de Mini Electric er van binnen uit

Video: zo ziet de Mini Electric er van binnen uit

17-04-2020
Video: zo ziet de Mini Electric er van binnen uit

De Mini is één van de meest herkenbare auto’s die u kunt leasen en datzelfde geldt voor de nieuwe elektrische variant. De Mini Electric biedt een heerlijk stille rijervaring en het comfort dat vanzelfsprekend is bij een Mini. En dat met nul uitstoot. Maar hoe ziet hij er eigenlijk van binnen uit? De Mini Electric is nu te bestellen bij ActivLease en u rijdt hem dit jaar al vanaf 84 euro netto bijtelling per maand.

Typisch Mini

Het interieur van de Mini Electric is bijna niet van de benzineversie te onderscheiden. De indeling van het dashboard, met het ronde infotainmentsysteem, fraaie selectieknoppen en luchtroosters zijn weer typisch Mini. Het digitale instrumentenpaneel achter het stuur laat nu ook info zien over het rijbereik, de ingestelde rijstand en hoeveel energie de Mini regenereert. Het filmpje hieronder geeft een goede indruk van de sfeer achter het stuur.

4 verschillende trims

Het leuke aan de elektrische Mini is dat u hem qua design volledig kan personaliseren. Waar andere merken de keuzes beperkt houden, is de Mini Electric in 4 verschillende trims te bestellen. Deze hebben elk hun eigen interieurafwerking en bieden verschillende soorten stoffen of lederen bekleding, sfeerverlichting en andere fraaie details. Een groot voordeel is dat u voor de zakelijk aantrekkelijke functies geen meerprijs betaalt. De automatische airconditioning, cruise control, navigatie en LED-koplampen krijgt u altijd standaard mee.

Lease de Mini Electric naar uw keuze bij ActivLease

Elektrisch rijden staat garant voor plezier en Mini doet daar nog een schepje bovenop. Wordt u ook zo enthousiast van de Mini Electric? U kunt hem direct bestellen bij ActivLease in de uitvoering, kleur en samenstelling van uw keuze. Als intermediair kunnen wij u een zeer scherp leasevoorstel aanbieden. En als u dit jaar overstapt naar elektrisch rijden dan profiteert u van de lage 8 procent bijtelling!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: zo ziet de Mini Electric er van binnen uit