ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen Arteon Shooting Brake model in de maak?

Volkswagen Arteon Shooting Brake model in de maak?

23-12-2016

Volkswagen Arteon Shooting Brake model in de maak?

De Volkswagen Arteon zal een van de grote nieuwe aanwinsten van het Duitse merk zijn in 2017. Verwacht wordt dat Volkswagen het doek van de definitieve Arteon trekt tijdens de Autosalon van Genève, maart 2017. De sedan wordt de opvolger van de Volkswagen Passat CC. Naar het schijnt heeft Volkswagen ook andere plannen met de Arteon en is er een tweede carrosserievariant in ontwikkeling. ActivLease houdt u op de hoogte en kan u in 2017 een Volkswagen Arteon leaseofferte aanbieden. Levering begint in de zomer.

Volkswagen werkt aan Arteon Shooting Brake ontwerp

Naast de Volkswagen Arteon vierdeurs uitvoering werkt het concern ook aan een Shooting Brake uitvoering. Volkswagen productbaas Elmar-Marius Licharz bevestigde aan het Engelse Autocar dat de Arteon Shooting Brake momenteel wordt ontworpen. Of de uitvoering ook tot een productiemodel leidt, wil Licharz nog niet zeggen.

Volkswagen Arteon concept

De Volkswagen Passat CC zou eerst ook een Shooting Brake editie krijgen, maar dit model werd geannuleerd door Volkswagen. Binnenin het bedrijf is er veel animo om een dergelijke uitvoering toe te voegen aan de range.

Volkswagen Arteon leasen vanaf zomer 2017

ActivLease verwacht begin 2017 meer informatie te kunnen geven over de Volkswagen Arteon. U kunt contact opnemen met onze vriendelijke medewerkers voor modelinformatie. Een Volkswagen Arteon leaseofferte kunnen wij leveren zodra Volkswagen in maart het model onthult tijdens de Autosalon van Genève. Levering in Nederland start in de zomer. De beste Volkswagen lease sluit u af bij ActivLease. Wij hebben bijvoorbeeld nog een aantal Volkswagen Golf GTE Connected Series en Volkswagen Passat GTE Connected Series in de aanbieding voor het einde van 2016. 

Bron: Autovisie

Tags
Volkswagen
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen Arteon Shooting Brake model in de maak?