ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Volkswagen e-Golf leasen? Deze bijzondere optie...

Volkswagen e-Golf leasen? Deze bijzondere opties zijn leverbaar

01-12-2017

Volkswagen e-Golf leasen? Deze bijzondere opties zijn leverbaar

De uiterst populaire Volkswagen e-Golf kan u in verscheidene uitvoeringen leasen bij ActivLease. De elektrische Volkswagen Golf is een bijzonder praktische leaseauto waar de Duitsers een grote actieradius voor garanderen. Niet alleen dat, de Volkswagen e-Golf opties zijn ook uiterst divers. U kan de Volkswagen e-Golf leasen uit voorraad bij ActivLease. Wij hebben veel e-Golf uitvoeringen en opties op voorraad en onze vriendelijke lease experts helpen u bij iedere stap van de elektrische omslag. En wist u dat wij ook een laadstation op uw terrein kunnen installeren? ActivLease is uw Volkswagen e-Golf expert.

Volkswagen e-Golf actieradius is uitgebreid

U kan een Volkswagen e-Golf leaseofferte aanvragen bij onze vriendelijke medewerkers. Verscheidene opties zijn leverbaar bij uw e-Golf leaseauto. De nieuwe en grotere acculading die Volkswagen bij de e-Golf levert, zal een elektrisch bereik van 300 kilometer mogelijk maken. Voldoende voor het gemiddelde woon werk verkeer. Nederland ontwikkelt zich als een waar elektrisch autoland met een telkens verder groeiend netwerk aan laadpalen en snel laadstations. Uw Volkswagen e-Golf leaseauto laden zal daarom nooit een uitdaging worden.

E-Golf interieur opties en standaard uitrusting

De Volkswagen e-Golf is ook altijd voorzien van een digitaal instrumentenpaneel met opties voor 2D en 3D weergaven van rijinformatie. Stel zelf in welke informatie u in de cockpit getoond wil zien. Wireless Qi charging is ook een handige optie voor de Volkswagen e-Golf. U kan zodoende een smartphone draadloos opladen in de e-Golf.

Bij de Volkswagen e-Golf komt vaste prik een radio met infotainmentsystemen en Discover pro navigatie. De e-Golf heeft voor het eerst een systeem met Gesture control. Dat betekent dat u geen knoppen hoeft in te drukken maar met gebaren het infotainmentsysteem bestuurt.

Volkswagen e-Golf

Nieuwe Led koplampen en uiterst geavanceerde rijsystemen

Net als aan de binnenkant is er aan de buitenkant genoeg om te kiezen voor de Volkswagen e-Golf. De uiterst mooie “Astana” lichtmetalen velgen kan u vast leasen bij ActivLease. Ook standaard zijn de Led koplampen. Andere leuke opties die u kan overwegen bij ons zijn adaptive Cruise control voor rijden op de drukke weg, Park assist voor het parkeren en Traffic jam assist voor de immer gevreesde files.

Kies uw Volkswagen e-Golf opties vandaag nog. Vraag het aan een ActivLease expert

Vraag onze vriendelijke lease experts voor nog meer informatie over de Volkswagen e-Golf opties. U kan ook een leaseofferte vragen en navragen welke stappen u kan ondernemen voor een elektrische overstap van uw vervoer. Een Volkswagen e-Golf leasen is nooit makkelijker geweest dan bij ActivLease, met dank aan onze grote voorraad en jarenlange kennis van elektrisch rijden. Doet u mee met de elektrische overstap? Sluit een Volkswagen e-Golf lease af bij ActivLease.

Relevante artikelen

Nieuwe Golf, Qashqai en Clio zijn de best verkopende modellen in Europa

03-11-2017 | De vernieuwde Nissan Qashqai kan u sinds september leasen bij ActivLease. Het blij...

Lees verder

Compacte SUV Volkswagen T-Cross vanaf voorjaar 2019 in Nederland

01-11-2018 | Volkswagen heeft eindelijk een antwoord op de immer populaire Renault Captur en ze...

Lees verder

Eerste Volkswagen T-Cross teaserafbeelding

04-07-2018 | Volkswagen gaat komende herfst de Volkswagen T-Cross onthullen. Deze kleine crosso...

Lees verder

Volkswagen Touareg 2018 testrit video. Lease hem bij ActivLease!

08-06-2018 | De nieuwe Volkswagen Touareg leasen kan vandaag nog bij ActivLease. Maar wat vinde...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.