ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen Golf prijzen bekend, e-Golf leasen v...

Volkswagen Golf prijzen bekend, e-Golf leasen vanaf mei

17-02-2017
Volkswagen Golf prijzen bekend, e-Golf leasen vanaf mei

De Volkswagen Golf kreeg eind vorig jaar een facelift met verscheidene interessante detailwijzigingen maar ook een aantal nieuwe motoren. De nieuwe Volkswagen Golf met 1.5 TSI motor kan vanaf mei geleverd worden en u kan nu een leaseofferte aanvragen bij ActivLease. Heden is de Volkswagen Golf nog met een 1.4 TSI motor beschikbaar maar er komt ook een nieuwe instapmotor aan, een 1.0 TSI. Daarnaast werkt Volkswagen mee aan de elektrische revolutie en leveren ze vanaf mei de vernieuwde Volkswagen e-Golf. Ook voor de totaal elektrische Golf mag u een leaseofferte aanvragen bij ActivLease.

Prijs VW Golf instapmodel

Het Volkswagen Golf instapmodel komt met een nieuwe 1.0 TSI motor met een vermogen van 85 pk. Als driedeurs is deze uitvoering leverbaar vanaf 21.990 euro en als vijfdeurs hatchback vanaf 22.790 euro. Er komt ook een Variant uitvoering vanaf 23.890 euro. Voor een meerprijs is er eveneens een 110 pk versie in de maak.

Momenteel is de Volkswagen Golf nog met een 1.4 TSI motor leverbaar, met een vermogen van 125 pk, vanaf 26.850 euro. Een aardgas uitvoering, de 1.4 TSI CNG met een vermogen van 110 pk, kost 28.550 euro. Dan is er nog de bekende plug-in hybrid uitvoering, de Volkswagen Golf GTE. Deze GTE-uitvoering krijgt een startprijs vanaf 40.590 euro.

Volkswagen Golf 2017

Volkswagen Golf diesel uitvoeringen

Ook dieselrijders kunnen wederom de VW Golf overwegen, met een 1.6 TDI of een sterkere 2.0 TDI. Beide motoren kunnen gebouwd worden in de vijfdeurs en de Variant edities. De startprijs is 26.290 euro en de sterkste motor (met een vermogen van 184 pk) kan geleverd worden in de GTD Variant en de Alltrack met four wheel drive.

Volkswagen Golf GTI

Dan is er als laatste VW Golf het segment voor de sportieve rijder. De Volkswagen Golf GTI is opnieuw van de partij en vanaf 38.750 euro leverbaar met 230 pk vermogen. De Golf R is het topmodel en heeft een vermogen van 310 pk met een 2.0 TSI motor. Een Golf R Variant uitvoering is ook beschikbaar net als een uitvoering met DSG automaat.

Vraag een Volkswagen Golf leaseofferte aan bij ActivLease

Een aantal uitvoeringen zijn vanaf maart beschikbaar voor leasing terwijl onder meer de 1.5 TSI en de e-Golf wachten tot mei. De totaal elektrische Volkswagen Golf komt ook in 2017 in aanmerking voor de vriendelijke 4% bijtelling. ActivLease is uw leaseintermediair voor alle automerken en specialiseert zich in elektrisch vervoer. Wij kunnen alle uitvoeringen van de Volkswagen Golf leveren en berekenen graag een leaseofferte voor u. U heeft altijd inspraak en samen komen we tot een uiterst aantrekkelijke maandprijs voor uw nieuwe Volkswagen Golf. Bekijk onze huidige Volkswagen leasevoorraad of neem contact op met onze vriendelijke medewerkers.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen Golf prijzen bekend, e-Golf leasen v...