ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Volkswagen I.D. Buzz elektrische bus gaat 2022 in productie

25-08-2017

Volkswagen I.D. Buzz elektrische bus gaat 2022 in productie

Volkswagen zet vaart achter zijn elektrische modellenaanbod en heeft een nieuwe toevoeging aangekondigd. De Volkswagen I.D. Buzz is een elektrisch busje die u in een filmpje hieronder kan zien. De elektrische bus moet vanaf 2022 in productie gaan. De Duitsers kondigden reeds eerder een nieuwe elektrische sedan en een elektrische crossover aan. ActivLease verwelkomt de nieuwe modellen maar u kan ook al een elektrische auto leasen uit onze voorraad. Een elektrische auto leasen in 2017 levert u de vriendelijke bijtelling van vier procent op.

Elektrische minibus

De Volkswagen I.D. Buzz werd eerder deze maand gepresenteerd op de Pebble Beach Concours d’Elegance, een jaarlijks evenement voor luxe auto’s. Daar bevestigden de Duitsers dat de elektrische bus een productiemodel wordt gepland voor 2022. Het automerk wil op korte termijn een grote elektrisch aanbod hebben om de concurrentie voor te blijven. De Volkswagen I.D. Buzz past daar goed in want het bedrijfsleven heeft thans een groeiende interesse in elektrische busjes.

500 kilometer elektrische actieradius

Er is reeds niet zo heel veel bekend over de productdetails van de minibus. Wel bevestigden de Duitsers dat de Volkswagen I.D. Buzz een elektrische actieradius van om en nabij de 500 kilometer krijgt. Verschillende varianten worden klaargestoomd voor productie. Wat we al weten van Volkswagen is dat de laadruimte ook geleverd wordt in een variant voor personenvervoer.

Elektrische Volkswagen leasen bij ActivLease

Een elektrische auto leasen kan via ActivLease snel en voor een uiterst goede prijs geregeld worden. Wij hebben een grote voorraad elektrische leaseauto’s. Volkswagen heeft reeds de elektrische Volkswagen e-Up en de elektrische Volkswagen e-Golf geïntroduceerd en die kan u in verscheidene uitrustingsniveaus leasen bij ActivLease. Lease een elektrische auto in 2017, dan profiteert u nog van de vriendelijke bijtelling van vier procent. ActivLease is uw elektrische leaseintermediair en kan zelfs helpen met de installatie van een laadpaal op eigen terrein. Vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers en doe mee met de elektrische omslag.

Bron: Autoblog

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen I.D. Buzz elektrische bus gaat 2022...