ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVolkwagen ID.3 onthuld: tweede helft 2020 in Ne...

Volkwagen ID.3 onthuld: tweede helft 2020 in Nederland

13-09-2019
Volkwagen ID.3 onthuld: tweede helft 2020 in Nederland

De Volkswagen ID.3 is eindelijk volwaardig onthuld op de IAA in Frankfurt. De ID.3 gaat een nieuwe generatie elektrische Volkswagens inluiden en komt uit in 3 verschillende versies met andere actieradiussen. De luxe 1ST-uitvoering krijgt voorrang en zal in de tweede helft van 2020 leverbaar zijn bij ActivLease. Andere uitvoeringen volgen kort daarop. U kan ook dit jaar nog een Volkswagen e-Golf of e-Up leasen bij ons en profiteren van de zeer voordelige 4% bijtelling!

550 km actieradius

De ID.3 zal met 3 verschillende accupakketten leverbaar zijn op den duur. De actieradius kan daardoor 330 km, 420 km of 550 km zijn. De VW ID.3 1ST met 420 km actieradius komt als eerste naar Nederland en in Duitsland zal hij circa 40.000 euro kosten. Het basismodel dat later komt, zal waarschijnlijk rond de 30.000 euro liggen al is de Nederlandse prijs nog niet bevestigd.

De 1ST-uitvoering die in de tweede helft van 2020 komt, is een speciale extra luxe versie van de elektrische auto. Naast een groot accupakket komt de ID.3 met unieke exterieur- en interieurdetails, lichtmetalen velgen en een stemcontrolesysteem.

Opladen wanneer u wilt

Het Volkswagen ID.3 basismodel wordt geleverd met een 45 kWh-accu en volgens de WLTP-meting verzekert die al een actieradius van 330 km. Volkswagen gaat daarmee stevige concurrentie worden op de markt voor lager geprijsde elektrische auto’s. Kort na de introductie komen ook versies beschikbaar met 58 kWh-accu’s en 77 kWh-accu’s. Tevens lanceert Volkswagen met de ID.3 een nieuwe app zodat u via uw smartphone het laadproces van de auto kunt instellen. Bijvoorbeeld met welke capaciteit u wil laden of dat u buiten de piekuren wil doen.

Volkswagen ID.3 leasen bij ActivLease

Volkswagen heeft de elektrische auto op het nieuwe MEB-platform ontwikkeld. Veel techniek, waaronder de accu, zijn in het onderstel weggestopt zodat er lekker veel ruimte in het interieur over is. De aandrijving is geplaatste bij de achteras omdat het model achterwielaandrijving heeft.

Volkswagen ID.3

Vanbinnen is er zoveel mogelijk digitaal gemaakt in de Volkswagen ID.3. De elektrische auto komt met digitaal instrumentenpaneel en een 10,1 display in het dashboard. Een augmented reality head-up display kan als optie nog worden toegevoegd, maar het is duidelijk dat u het meeste zal bedienen via schermen. Spraakcommando’s worden tevens ondersteund.

Volkswagen komt binnenkort met de Nederlandse prijzen voor de VW ID.3 en u kunt dan uiteraard terecht bij ActivLease voor meer informatie. Bekijk ook onze productpagina voor de laatste informatie of neem contact op met onze vriendelijke medewerkers. Zij houden u graag op de hoogte en kunnen meteen een vrijblijvende offerte maken. Elektrisch leasen wordt door steeds meer Nederlanders gedaan omdat de voordelen blijven opstapelen. In 2019 kunt u bijvoorbeeld nog profiteren van 4% bijtelling wanneer u een elektrische leaseauto registreert.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolkwagen ID.3 onthuld: tweede helft 2020 in Ne...