ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVolvo verlaagt vanafprijs XC40 Plug-in hybride,...

Volvo verlaagt vanafprijs XC40 Plug-in hybride, direct te bestellen!

13-05-2020
Volvo verlaagt vanafprijs XC40 Plug-in hybride, direct te bestellen!

Volvo blijft de keuze in (deels) elektrische modellen uitbreiden. Het Zweedse merk heeft weer een nieuwe versie van de populaire compacte SUV XC40 aan het gamma toegevoegd. Vorig jaar konden we al de volledig elektrische XC40 Recharge verwelkomen, nu is het de beurt aan een tweede, beter betaalbare plug-in hybride versie. De nieuwe basisuitvoering XC40 Recharge T4 is direct beschikbaar en de voordeligste Volvo plug-in hybride die u kan leasen!

Evenveel bereik als de T5 plug-in hybride

De nieuwe T4 Recharge Plug-in hybride kost 43.995 euro en is daarmee 3.500 euro goedkoper dan de T5 Recharge Plug-in hybride. Het verschil zit vooral in het gezamenlijke vermogen van de benzinemotor en elektromotor: de T5 beschikt over 262 pk, terwijl de T4 op 211 pk komt. Het mooie van de basisuitvoering is dat Volvo geen concessies doet in het rijbereik. De ingebouwde accu maakt 45 kilometer (WLTP) puur elektrisch rijden mogelijk en dat is evenveel als de T5. De meeste leaserijders zullen daarom ook met deze uitvoering nog volledig elektrisch van A naar B kunnen komen. Alle stekkerhybride Volvo XC40’s mogen bovendien tot 1.800 kilo trekken.

Uitrusting en afwerking van Volvo kwaliteit

En zo maakt Volvo het met de XC40 steeds aantrekkelijker om een PHEV te leasen. Want ondanks de lagere vanafprijs rijdt u nog steeds een echte Volvo. De T4 Recharge is voorzien van 18 inch lichtmetalen velgen, een 12 inch bestuurdersdisplay, Performance audiosysteem en stijlvolle aluminium inleg in het interieur. Uiteraard is de SUV zoals alle Volvo's voorzien van de beste veiligheidssystemen waaronder Lane Assist. Dankzij de accu’s aan boord kunt u de auto vooraf verwarmen op koude dagen. Het systeem verwarmt zelfs de motor om slijtage bij koude starts te verminderen.

Lees ook: Dít zijn de beste hybride auto's van dit moment

De XC40 T4 Recharge is direct beschikbaar bij ActivLease

Een plug-in hybride leasen heeft het grote voordeel dat u korte ritten volledig emissievrij kunt rijden, terwijl de elektromotor de benzinemotor bij langere ritten ondersteunt voor een efficiënter brandstofverbruik. Deze auto’s zijn breed inzetbaar en hierdoor verschijnen er ook steeds meer uitstekende hybride modellen op de markt. Wordt de nieuwe XC40 T4 Recharge uw nieuwe leaseauto? Neem contact op met een van onze medewerkers voor een aantrekkelijke, vrijblijvende leaseofferte!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolvo verlaagt vanafprijs XC40 Plug-in hybride,...