ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Volvo XC60 World Car of the Year lease je bij ActivLease

04-05-2018

Volvo XC60 World Car of the Year lease je bij ActivLease

De Volvo XC60 is de World Car of the Year 2018 en kan je nu leasen bij ActivLease! De nieuwe XC60 brengt de beste innovaties van de Zweden over in deze karakteristieke auto die u jaren genot zal brengen. De Volvo XC60 is ook de populairste SUV in zijn klasse en veroverde daarom de felbegeerde titel van World Car of the Year. In april stemden 82 journalisten uit 24 landen op de beste auto van het jaar. De Volvo XC60 kan u sinds eind 2017 leasen bij ActivLease en nu al heeft de Zweedse topper deze prijs veroverd! Vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers of lees verder wat de Volvo XC60 de beste leaseauto voor u maakt.

Zonder compromis

De Volvo XC60 is slim ontworpen op elk vlak. U vindt een nieuw en verbeterd design voor het exterieur en interieur. Misschien zoekt u toch stiekem naar concessies? Veel geluk want zelfs onder de motorkap bestaan ze niet. De Volvo XC60 is compromisloos ontworpen en komt met een T8 Twin Engine aandrijving. Deze hybride aandrijving is uiterst efficiënt en kan schakelen tussen drie rijstijlen om altijd aan uw wensen te voldoen. De powermodus geeft u maximaal vermogen, de electric modus geeft u de geruisloze elektrische rijervaring, en de hybride modus zorgt voor het beste van beide rijmodi met een gebalanceerde rijstijl.

Volvo XC60 World Car of the Year

Alle uitrustingen van de Volvo XC60 kan u leasen bij ActivLease. De Volvo XC60 uitrustingen heten Momentum, R-Design en Inscription. Vraag bij onze vriendelijke medewerkers naar de accessoires en tarieven.

Het spannende Volvo XC60 design

Het Scandinavische karakter dat Volvo reeds decennia kenmerkt, is aan het evolueren. De Volvo XC60 is de volgende stap in geraffineerd Zweeds design waarvan ieder detail toevoegt aan de harmonie van uw leaseauto. De stoere lijnvoering, de hoge kwaliteit materialen van buiten en binnen, de zee aan ruimte die verwezenlijkt wordt door het nieuwe SPA-platform waarop de Volvo XC60 gebouwd is. Dit de mooiste Volvo die u ooit gezien heeft!

Ook de veiligste auto van het jaar volgens Euro NCAP

De Volvo XC60 is niet alleen de World Car of the Year 2018, het is ook de veiligste auto van het jaar volgens Euro NCAP. Het instituut test de veiligheid van nieuwe auto’s met verscheidene crashtests en gaf de Volvo XC60 de maximale score van vijf sterren! De Volvo XC60 komt ook met technologie die ongelukken zo veel mogelijk probeert te voorkomen. Bekijk hieronder het filmpje van de Euro NCAP crashtests.

Volvo XC60 leasen? Kies ActivLease

De Volvo XC60 kan u leasen bij ActivLease in alle uitvoeringen. Onze vriendelijke medewerkers maken graag een leaseofferte voor u en kunnen advies bieden over de uitvoering die het beste bij u past. Vraag een Volvo XC60 leaseofferte aan bij ActivLease!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolvo XC60 World Car of the Year lease je bij A...