ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogWaarom Peugeot de elektrische bedrijfsauto mark...

Waarom Peugeot de elektrische bedrijfsauto markt kan gaan veroveren

14-02-2020
Waarom Peugeot de elektrische bedrijfsauto markt kan gaan veroveren

Peugeot zet belangrijke stappen in de elektrische automarkt, niet alleen voor personenauto’s zoals de geraffineerde Peugeot e-2008, ook met bedrijfsauto’s. Zo verschijnt in de tweede helft van 2020 de Peugeot e-Expert, de elektrische variant van de populaire Peugeot Expert. Maar dat is niet alles want de Fransen willen in 2021 van iedere Peugeot bedrijfswagen een elektrische variant beschikbaar hebben, waaronder een Peugeot e-Partner! Uiteraard kunt u uw volgende bedrijfsauto voordelig leasen bij ActivLease. Lease in 2020 en profiteer van diverse fiscale voordelen.

Peugeot e-Expert accupakketten

De Peugeot e-Expert is de compacte, volledig elektrische bedrijfsauto waarop de Nederlandse binnensteden gewacht hebben. Hij komt in de tweede helft van 2020 uit en kunnen wij dan leveren met twee batterijpakketten. Standaard is het batterijpakket 50 kWh wat garant staat voor een WLTP-actieradius van circa 200 kilometer. Maar de Peugeot e-Expert is ook leverbaar met een 75 kWh groot batterijpakket en dan geniet u van 300 km elektrisch bereik ongeveer.

Peugeot wil marktleider lichte elektrische bedrijfsauto’s worden

Uitstekende rijprestaties gecombineerd met de hoge kwaliteit van de Peugeot Expert (het laadvolume blijft 6,6 m3 net al met de benzinevariant), maakt de e-Expert nu al een geduchte concurrent in het bedrijfsautosegment. Peugeot is reeds Europees marktleider in lichte bedrijfsauto’s en dat wil het bedrijf uitbreiden naar lichte elektrische bedrijfsauto’s. Nu de Nederlandse binnensteden steeds strenger controleren op uitstoot, wordt elektrische vervoer de komende jaren alleen maar aantrekkelijker.

Peugeot e-Expert

Peugeot heeft tevens bevestigd dat het vanaf 2021 de volledig elektrische Peugeot e-Partner lanceert. In dat jaar moeten alle Peugeot-modellen een elektrische variant beschikbaar hebben.

Lease uw nieuwe bestelauto bij ActivLease!

Uiteraard zijn alle modellen, van de e-Expert tot de e-Partner, in de toekomst leverbaar bij ActivLease. Nu al hebben wij een grote voorraad elektrische modellen die u in 2020 kunt leasen met veel fiscaal voordeel. Ook onze bedrijfsauto range is indrukwekkend en kunt u hier bekijken. Vraag aan onze vriendelijke medewerkers om een vrijblijvende leaseofferte en rijdt binnenkort al in uw nieuwe bedrijfsauto!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogWaarom Peugeot de elektrische bedrijfsauto mark...