ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogWe leasen fors meer elektrische auto's in 2018!...

We leasen fors meer elektrische auto's in 2018!

01-06-2018

We leasen fors meer elektrische auto's in 2018!

Het gaat goed met de verkoop van elektrische auto’s in Nederland. Wij bij ActivLease durven zelfs te zeggen dat het uiterst goed gaat met de stekkerauto’s. Nederlanders hebben de smaak te pakken betreffende elektrische auto’s leasen. Er zijn, met nog meer dan de helft van het jaar te gaan, reeds fors meer stekkerauto’s geregistreerd. Ten opzichte van een jaar eerder, gaat het om een stijging van circa 60 procent! Er zijn dan ook constant meer elektrische auto’s op voorraad, voor concurrerende prijzen. U kan ook een elektrische auto leasen in 2018 met profijt van de vriendelijke bijtelling van vier procent. Allemaal te regelen bij ActivLease.

Elektrische auto populairder dan hybrid

De nieuwe cijfers zijn afkomstig van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Het CBS telde aan het begin van 2017 circa veertienduizend compleet elektrische auto’s op de wegen in Nederland. Aan het begin van 2018 was dit aantal reeds gestegen naar 22.000 totaal elektrische auto’s. Het aantal plug-in hybrides steeg aanzienlijk minder, met 1,6 procent naar 97.000 exemplaren. Hybrides leasen gebeurt thans minder omdat een totaal elektrische auto leasen vele malen interessanter is met de vriendelijke bijtelling.

Auto opladen

Het CBS telde daarmee op 1 januari 2018 120.000 Nederlandse auto’s met een stekker, wat circa 1,4 procent van ons volledige wagenpark is. In 2017 zijn 8.200 totaal elektrische auto’s nieuw op kenteken gezet, wat voor het eerst hoger was dan de registraties van hybrides. De RAI Vereniging voegt daaraan toe dat er in de eerste drie maanden van 2018 reeds 3.945 elektrische auto’s op kenteken zijn gezet. Het aantal elektrische autoregistraties gaat dit jaar dus fors groeien!

Elektrische auto leasen? Met 4 procent bijtelling? ActivLease!

ActivLease ziet ook de interesse in elektrische auto’s groeien bij consumenten. Onze vriendelijke medewerkers krijgen meer leaseofferte aanvragen voor elektrische modellen en ontvangen ook meer vragen over het gebruik van een stekkerauto. Een elektrische auto zoals de Nissan Leaf, BMW i3 of Volkswagen e-Golf leasen is uiterst aantrekkelijk door de vriendelijke bijtelling van vier procent, maar ActivLease zorgt ook dat u geholpen wordt bij iedere stap van de elektrische omslag. Zo kunnen wij u helpen bij de installatie van een laadpaal op eigen terrein zodat u thuis de auto kan laden wanneer u maar wilt.

Bron: NU.nl

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogWe leasen fors meer elektrische auto's in 2018!...